Rebel Wilson tűzpiros, csillogó estélyiben ragyogott: 35 kilós fogyása után szenzációsan néz ki
Rebel Wilson fogyókúrájával elérte a kitűzött célt, csodásan néz ki friss fotóin.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson fogyásáról már több alkalommal írtunk az elmúlt két évben. A népszerű komika akkor kezdett jobban odafigyelni az életmódjára, amikor megkapta a 2019-ben megjelent Macskák című mozifilm egyik szerepét. A nagyobb és látványosabb átalakulás 2020-ban jött el, akkor határozta el, hogy ezt az esztendőt az egészség évének kiáltja ki, és decemberben pedig már csak 75 kiló lesz. Kitartásával és szorgalmával elérte célját, egy év alatt 35 kilótól szabadult meg. Sikeresen tartja súlyát, legutoljára a hétvégi BAFTA-gálán mutatta meg, mennyire remek formában van.

Rebel Wilson fogyókúrája után fantasztikusan néz ki

A színésznő volt a gála műsorvezetője, ahol az egyik beszédében a fogyásával viccelődött.

- Mindenki azt kérdezi tőlem, miért fogytam le. Nem azért tettem meg ezt a lépést, hogy összejöjjek egy pasival, hanem azért, hogy több szerepet kapjak. Most már eljátszhatom Adam Sandler filmjében a nem vicces női főszereplőt - poénkodott.

Wilson korábbi interjúiban elmesélte, hogy amikor egyre népszerűbb lett Hollywoodban, a filmesek több pénzt ajánlottak neki, ha még többet hízik egy-egy szerepe kedvéért, ám már az egészségi állapotán érezte, hogy ez nem jó út, nem mellesleg stresszesebb időszakokban is a finom falatokban találta meg a vigaszt, aminek köszönhetően még több felesleg felkúszott rá. Elege lett a vicces ducilány-szerepekből, így az életmódváltás mellett döntött. A Mayr-kúra segítségével érte el azt az alakot, amit megálmodott, a diétáról részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Manapság rendszeresen edz, nemcsak a teremben sportol, hanem igyekszik minél többet sétálni. Az étkezésére is tudatosabban odafigyel, írta meg az Eating Well oldal. A fogyókúra idején 1500 kalóriánál többet nem evett, manapság a magas fehérjetartalmú ételektől érzi a legjobban magát, egy nap 2000-2500 kalóriát fogyaszt. Az édességeket sem zárta ki, ha megkívánja a jégkrémet vagy a csokoládét, akkor szívesen enged a csábításnak, persze csak mértékkel.

A színésznő alakján látszik, hogy mennyire odafigyel az életmódjára, friss fotóin csak úgy ragyog. A brit filmes díjátadón például egy csillogó, tűzpiros estélyiben ragyogott, ami szépen kiemelte alakját.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikusan néz ki Rebel Wilson.

Ezt is szeretjük