Hugh Grant is elkapta a koronavírust: ilyen komolyak voltak a tünetei
Hugh Grant februárban fertőződött meg a koronavírussal.

hugh grant cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év során rengeteg híresség vallotta be, hogy átesett a Covid-19 fertőzésen, legelőször Tom Hanks és felesége, Rita Wilson álltak a nyilvánosság elé még márciusban, hogy pozitív lett a koronavírus tesztjük. Tavasszal a királyi család tagjai közül Károly és Vilmos herceg is átesett a betegségen.

Kiderült, Hugh Grant szervezetét is megtámadta a vírus, ő még februárban fertőződött meg, vallotta be Stephen Colbert műsorában. A 60 éves sztár megosztotta azt is, mennyire voltak komolyak a tünetei.

Hugh Grant is elkapta a koronavírust

Összesen kilenc hónap telt el azóta, hogy Grant megfertőződött, ám a mai napig kristálytisztán fel tudja idézni, mennyire levitte a lábáról a betegség.

hugh grant
Fotó: NBC / Getty Images Hungary

- Az egész egy nagyon furcsa tünettel jelentkezett, borzalmasan levert a víz. Úgy izzadtam, akár egy ló, nagyon kínos volt. Azt éreztem, mintha a szemgolyóim a háromszorosukra nőttek volna. Volt egy olyan érzésem is, mintha a mellkasomon egy hatalmas ember heverne, például Harvey Weinstein vagy egy hozzá hasonló alkat - emlékezett vissza a kellemetlen tüneteire.

Az egyik legijesztőbb pillanata az volt, amikor azt vette észre, hogy már a szagokat sem érzi.

- Pont az utcán sétáltam, amikor észrevettem, hogy elvesztettem a szaglóérzékem. Először virágokon teszteltem le magam, semmit nem éreztem. Egyre kétségbeesettebb lettem, szóval már a kukába is beleszagoltam. Ezután odáig süllyedtem, hogy már idegenek hónalját akartam szagolgatni, mert annyira nem éreztem semmit sem. Gyorsan hazamentem, előszedtem a feleségem Chanel parfümjét, és a fejemre fújtam vele, az ég világon nem éreztem semmit, azonban egy pillanatra megvakultam - magyarázta.

Kiderült, nemcsak ő, hanem a felesége is megfertőződött a betegséggel, azóta már jól vannak.

Hugh Grant és csinos felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Hugh Grant feleségét.

Ezt is szeretjük