Hihetetlenül lapos a melle Kate Hudsonnak
Egy férfinak is jobban dudorodik a pólója, mint neki
Talán a sok edzésnek köszönhető, hogy eltűntek azok az idomok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson ebben az egyben biztos, hogy nem híres mamájára ütött: Goldie Hawn ugyanis látványosabb nagyobb ütközőkkel rendelkezik, mint leánya.

Korábban volt még ott egy szexi kis dekoltázs, de mára minden eltűnt

A különbséget mindenki szemügyre vehette, amikor a 62 éves, ám kirobbanó formában lévő mama vendégül látta leánykáját, annak sportoló udvarlójával együtt.

Míg Goldie ruhája gömbölyödött, ahogy az kell, addig Kate mellkasára teljesen rásimult a nyakpántos ruha.

Hudson kisasszony egyébként többéves kapcsolatából lépett ki tavasszal, amikor is végérvényesen szakított Owen Wilson színésszel.

Hamarosan már be is köszöntött az új szerelem a bajnok kerékpáros, Lance Armstrong személyében, akit bizonyára nem zavarnak a 29 éves színésznő szerény méretei.

Bicajos páros

A párocska egy ideig tagadta, hogy romantikus kapcsolat lenne köztük, azonban nemrég felvállalták viszonyukat a nagyközönség előtt is.

Így most már nem okoz megrökönyödést, ha a nyílt utcán elkezdenek csókolózni.

Olyannyira komolynak tűnik a szerelem, hogy egymás gyerkőceivel is megismerkedtek, legutóbb pedig édeshármasban töltötték az időt a leendő anyóssal egy Santa Monica-i étterem hátsó teraszán.

- Nagyon úgy tűnt, hogy remekül érzik magukat egymás társaságban. Goldie csupa mosoly volt, Lance mellette ült és éppen csevegtek valamiről, Kate pedig nagyokat nevetett közben. Totál boldognak néztek ki – mesélte egy szemlélődő.

Ezt is szeretjük