Kitálalt a szerető! Vele csalta kedvesét Howard Donald
Howard Donald egy férjezett holland hölggyel szűrte össze a levet néhány éve, szeretője pedig most tálalt ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig telt el néhány nap, mióta mi is beszámoltunk róla, hogy Mark Owen bevallotta, legalább tíz nővel csalta meg feleségét, és máris a Take That egy másik tagjáról rántották le a leplet. Ezúttal Howard Donald hűtlenségére derült fény, aki nyolc hónapig volt titkos szeretője egy férjezett holland hölgynek, miközben barátnője közös gyermeküket nevelte!

Balra Howard Donald gyermeke anyjával, Marie-vel, jobbra pedig szeretője, Merith oldalán

A 41 éves angol énekes 2008 júliusában ismerkedett meg a 28 éves Merith Van Onselennel Berlinben, ahol akkoriban DJ-ként dolgozott. Az udvarlásból hamarosan szeretői viszony lett, amelyről sem a világhírű énekes kedvese, sem pedig a holland lány férje nem tudott, ám most Van Onselen fellebbentette a fátylat a bűnös viszonyról.

Füves cigarettát szívott

- Nyilvánvaló volt, hogy bejövök neki, de egy füves cigarettát kellett elszívnia ahhoz, hogy bevallja nekem. Amikor először találkoztam vele, megmondtam neki, hogy férjnél vagyok, ekkor egy vállrándítás kíséretében szomorú arcot vágott. Azt hittem, ennyi volt - osztotta meg emlékeit a nyilvánossággal Merith.

Ám Donald ezek után sem adta fel, és fél éven keresztül bombázta őt különféle nyomulós e-mailekkel. Miután pedig összefutottak néhány klubban, Merith beadta a derekát, és ezzel egy szexuálisan túlfűtött románc vette kezdetét. Mindeközben az énekes 32 éves párja, Marie-Christine Musswessels Berlinben nevelte közös gyermeküket.

Bemutatta sok mindenkinek

Így ment ez hónapokig, és úgy tűnt, hogy kapcsolatukat idővel a nyilvánosság előtt is felvállalják. Merith egyre több időt töltött Londonban Donalddel, aki bemutatta őt a Take That tagjainak, sőt, még első gyermeke édesanyjának, Victoria Piddingtonnak is, akivel a mai napig baráti viszonyt ápol.

- Ez nem csak a szexről szólt, ez sokkal több volt annál. Beleszerettem, ami bizony nem volt nehéz. Sok időt töltöttünk Amszterdamban, mivel szerette a marihuánát, de nem egészen értettem őt, mert én sosem szívtam vele - idézte fel emlékeit Merith, aki időközben tíz év házasság után beadta a válókeresetet.

Ám a kezdeti boldogságnak váratlanul vége szakadt, és tavaly októberben találkoztak utoljára. A végső időszakban Howard már nem válaszolt az SMS-eire, az e-mailjeire, nem hívta meg többé Londonba, karácsony körül pedig csak azért telefonált neki, hogy közölje vele, szakított barátnőjével, Marie-vel. Ám akkor már csak barátként beszéltek, tette hozzá Merith, akinek a válópere jelenleg is zajlik.
Ezt is szeretjük