Ijesztő! 30 helyett 60 évesnek tűnik Katie Holmes
Hihetetlen gyorsasággal öregszik az ifjú Katie Holmes férje, Tom Cruise mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen jó dolga is volt Katie Holmes-nak, amíg csak a kis Suriról kellett gondoskodnia! Egy kis játszótér, egy kis meseolvasás, sok-sok gyereknevelés, és már vége is volt a napnak.

Persze érthető, hogy az ember egy idő után ki akar törni a mindennapok egyformaságából, és ez alól a sztárok sem kivételek.

Így hát Katie, bő félévvel ezelőtt gondolt egyet, és úgy döntött, a Broadway színpadán fog visszatérni.

Kiszabadulni az aranykalitkából

Arthur Miller: Édes fiaim című darabját azóta már bemutatták, ám a kritikusok még mindig nem tudják eldönteni, szeressék vagy gyűlöljék az ifjú sztárt. Természetesen a szcientológiaellenzők voltak az elsők, akik élénk tiltakozásuknak adtak hangot a darab premierjén.

A New York Daily News magazin kritikusa pozitívan nyilatkozott Holmes teljesítményéről, mondván, „a tévés és filmes múlttal rendelkező Holmes jól debütált” a Broadway-on.

Mások viszont erősen kifogásolták a színésznő szerepformáló képességét, a New York Times például „egy rakás szerencsétlenség”-nek titulálta. A New York Post kritikusa pedig nemcsak hogy Holmes-t lehúzta, de a többi rangos szereplőről – egyebek közt John Lithglow, Dianne West és Patrick Wilson – is becsmérlő hangnemben írt.

Mindenesetre sok munkája van a harminc éves sztárnak a darabban, és az erőfeszítés láthatólag az arcára is kiült. Ha azonban a színészkedés szürkésre festi a haját, beesetté teszi szemeit és sápadttá az arcát, úgy, hogy dupla annyi idősnek néz ki, mint valójában, akkor lehet, hogy mégiscsak vissza kéne térnie a háztartásbeli anyuka-szerephez.Talán kevesebb pénzzel jár, de mindenképpen nyugisabb. A bevétel miatt meg amúgy sem kell aggódnia, amíg Tom Cruise a párja.
Ezt is szeretjük