Bizarr! Tom Cruise férfivá torzítja Katie Holmest
Megdöbbentő fotókkal
A korábban nőies színésznő egyre jobban kezd férjére hasonlítani, külsőleg is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Holmes hosszú utat tett meg addig, míg kikötött Tom Cruise-nál. Ezt ő nyilvánvalóan szerencsének élte meg, ám a közvélemény azóta is aggódik, vajon milyen kárt tehet az egokirály a törékeny és befolyásolható színésznőben.


Valljuk be, Holmes kisasszonyra valószínűleg már nem nagyon emlékeznénk, legfeljebb úgy emlegetnék a sorozatmániások, mint a bájos kiscsaj, abban a Dawsonos sorozatban.

Hogy melyik tulajdonsága ragadta meg a nálánál 16 évvel idősebb és akkor már bőven sztárként ünnepelt Cruise figyelmét, azt nem tudni.

Mindenesetre miatta sok mindent felrúgott a barna szépség, kezdve azzal, hogy kidobta vőlegényét, Chris Klein színészt, és hetekkel később már mindenhova csak Cruise társaságában ment.

TomKat színre lép

Hivatalosan először a 2005 áprilisában megrendezett olasz David di Donatello díjkiosztó ceremónián jelentek meg együtt, és azóta szinte el sem engedték egymás kezét.

Kétségtelenül könnyfakasztóan szimpatikusnak tűnhet első látásra ez a nagy sztárszerelem, ha közben nem értesülnénk erről-arról, ami a színfalak mögött zajlik.

Már az elején furcsa volt, hogy a katolikus neveltetésben felnőtt Holmes vajon miért csatlakozott olyan hirtelen férje finoman szólva is vitatott vallásához, a szcientológiai egyházhoz. Ráadásul nemcsak hogy csatlakozott, de kirúgta ügynökét, aki már régóta neki dolgozott, csak hogy szert tehessen egy új alkalmazottra – Jessica Rodriguez nem mellékesen szintén a fent említett vallásközösség elkötelezett tagja. Mostanában pedig Katie Holmes külseje ad okot az aggodalomra: nem elég, hogy egyre rövidebbre vágatta haját, már úgy is öltözködik, mint egy férfi.

Legutóbbi képeiket elnézve megdöbbentő a hasonlóság Cruise és neje között, hátulról is csak azért lehet tudni, melyikük ki, mert a hamarosan harminc éves hölgy egy fejjel magasabb 46 éves uránál.Az embernek még az is megfordul a fejében, valamiféle perverz indíttatásból öltözteti a színész egyre fiúsabban kedvesét – régóta pletykálják ugyanis, hogy Cruise valójában az erősebbik nemhez vonzódik.
Ezt is szeretjük