Az egykor milliomos örömlány, Heidi Fleiss nyomorban él
Fénykorában a legnagyobb sztárokkal osztotta meg ágyát, ma pedig nincstelenül tengődik papagájaival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megvetett foglalkozása dacára bizonyára sok nő irigyelte annak idején Heidi Fleisst, hiszen olyan hírességek tartoztak a kliensei közé, mint az egykori szexszimbólum Marlon Brando, vagy a legendás szeretőként számontartott Jack Nicholson.

Fénykorában minden férfit megkaphatott, akit csak akart

A hírhedt prostituált a kilencvenes években a világ leggazdagabb madámja volt, évi tízmillió dolláros bevétellel.

Legendás bordélyhálózata Beverly Hills legperverzebb, szexmániás sztárjainak is kielégítette minden igényét, így nem csoda, hogy a kliensek egymásnak adták a kilincset.

Egy ágyban Marlon Brandóval és Jack Nicholsonnal

Maga Heidi után a leghíresebb filmcsillagok sóvárogtak, és hajlandóak voltak kisebb vagyonokat áldozni néhány együtt töltött, kéjes óráért. A lecsúszott madám legnagyszerűbb szeretőjének Marlon Brandót tartja, pedig a Keresztapa sztárja már elmúlt hetven éves, amikor egy éjszakára igénybe vette szolgáltatásait. A mázsás súlyú, nagypapakorú filmlegenda Heidi állítása szerint fiatalokat megszégyenítő erővel bírta a nyolcórás szexmaratont, és a gyönyörszerzés minden módjában mester volt.

Hasonló emlékei vannak Jack Nicholsonról is, akivel a szex összes létező variációját kipróbálták gyakori találkozásaik alkalmával. Heidi csillogó életének 1997-ben szakadt vége, amikor illegális prostitúció miatt börtönbe került és elvesztette vagyonát.

A hajdani milliomos büntetését letöltve az utcára került, és egy barátjától kölcsönkapott pénzből nyitotta meg veszteséges mosodáját a nevadai sivatag egy elhagyatott kisvárosában.

Mivel rendes lakásra nem futja, egy romos lakókocsiban nyomorog húsz papagája társaságában, de mint mondja, élvezi új életét és a régiből sem bánt meg semmit.

Ezt is szeretjük