Gordon Ramsay lánya szexi bikiniben: a 23 éves Holly ilyen karcsú

Holly Ramsay dögös bikiniben mutatta meg, mennyire csinos és karcsú az alakja.

gordon-ramsay-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay és felesége öt gyermeket vállaltak, legidősebb lányuk, Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Elizabeth, becenevén Tilly 2001-ben, míg Oscar 2019-ben látta meg a napvilágot.

Középső lányuk, Holly Ramsay csodaszép nővé érett, aki közösségi felületein szívesen oszt meg szexibb tartalmakat is, amelyek mindig nagy sikernek örvendenek.

Holly Ramsay bikiniben

A sztárséf lánya az Instagram-oldalán tette közzé azt a fényképét, amelyen szexi bikiniben szelfizik, az apró melltartót csupán egy fehér, hálós anyag takarja. Továbblapozva láthatunk róla egész alakos bikinis tartalmat is, illetve egy aranyos videót, amelyen testvérével együtt karaokézik.

„Csakis akkor vagyok hajlandó karaokézni, ha 1. Tilly Ramsay-vel tehetem, 2. ha a Spice Girls slágereiről van szó” - fűzte a posztjához.

Ezenkívül felfedezhetünk még róla bikinis fényképeket, méghozzá nem is akármilyent. Dögös, falatnyi bugyiban és melltartóban pózol a kamerának, a leopárdminta pedig csak még vadítóbbá teszi. A rajongók nagyon örültek ezeknek a képeknek, többen megdicsérték Holly csinos, karcsú alakját és hosszú lábait. 

„Gyönyörű szépség lett belőled! Az alakod pedig, hát nem igazán jutok szóhoz!”

„Vadítóan szexi vagy ebben a nem mindennapi bikiniben! Imádlak, te szexbomba!” - írta egy rajongója. 

Samantha Fox és felesége bikiniben

Samantha Fox nem akármilyen bikinis felvétellel lepte meg rajongóit az Instagramon, feleségével, Lindával együtt pózoltak. A '80-as évek imádott énekesnője Mexikó egyik legnépszerűbb városában, Cancúnban lazított szerelmével.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük