Ez aztán kínos! Élő adásban égett be a híradós
Képek!
Simon McCoy híradó közben égett be, egy kínai műsorvezetőnek a szempillája okozott kínos perceket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az élő adásnak mindig is megvolt a maga varázsa, ugyanakkor számos buktatót is rejt magában, hiszen sosem lehet tudni, mi fog történni váratlanul.

Az egyik kínai tévéállomás műsorvezetője is éppen ilyenkor került kínos helyzetbe, ám profihoz méltóan kezelte a helyzetet.

Elmászott a szempilla

A műsorvezetőnőnek éppen egy beszélgetés kellős közepén adta meg magát a műszempillája, ám ő az élő show miatt nem nyúlhatott oda, így úgy tett, mintha semmi sem történt volna.

Vendége sem igen törődött az önálló életre kelt kiegészítővel, ami szép lassan mind lejjebb kúszott a műsorvezető arcán, aki azonban egy percre sem zökkent ki a beszélgetésből.

Műsorvezetőtársa már nem kezelte ugyanilyen profizmussal a dolgot, hangos sikkantás közben kapott a szájához, majd később is többször megdöbbent hangokat hallatott, a beszélgetésbe egyáltalán nem is bírt bekapcsolódni.

Nem ők voltak azonban az egyedüli műsorvezetők, akik kínos pillanatokat éltek át a kamerák előtt. Szeptemberben a BBC News műsorvezetője, Simon McCoy az Ipadja helyett egy csomag fénymásolópapírt kapott fel, ám a cserére már nem volt lehetősége, mivel adásba került.

Káromkodott a híradós

A káromkodás is már-már szokványos a stúdiókban. Az NBC riportere, A.J. Clemente sem vette észre, hogy a mikrofonja be van kapcsolva, így egy öblös káromkodással kezdte meg a híradót.

A híradós már műsorvezető társa bemutatkozása alatt is a melegekre utaló angol kifejezést, a „gay” szót mormogta, majd pedig elkáromkodta magát. Amikor a fülessel rászóltak, hogy már adásban van, próbálta menteni a menthetetlent, ám a zavartsága kiült az arcára.

A fiatal tévést azonnali hatállyal felfüggesztették, a nézőktől pedig társa, Van Tieu kért elnézést, aki elmondta, Clemente nem tudta, hogy be van kapcsolva a mikrofonja.

Ezt is szeretjük