Fotó: 5 nappal a szülés után szemből is megmutatta csupasz pocakját Hilaria Baldwin!
Ilyen egy nő hasa a szülés után.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 57 éves Alec Baldwin 31 éves felesége, Hilaria Baldwin június 17-én szülte meg második közös gyermeküket, egy kisfiút.

Majd mindössze két nappal a szülés után feltöltött egy friss fehérneműs fotót magáról az Instagram-oldalára, hogy megmutassa, milyen egy nő teste, miután új életet hoz a világra.

Nem volt császármetszése

A kép megosztotta az embereket, volt, aki szerint szuper ötlet volt ebben a formában önbizalmat adni a többi anyának, míg mások úgy gondolják, nem kellene így mutogatnia magát ebben az állapotban.

Sőt, olyanok is akadtak, akik azzal gyanúsították meg, hogy azért oldalról fotózta le a pocakját, mert császárral, és nem természetes úton szült. Az ő kétségeik eloszlatására posztolta tegnap a fent, bal oldalon látható képet.

- Bocsánatot kérek a furcsa posztomért, és köszönök minden hozzászólást, mert tudom, hogy jó helyről jöttek. Ez a kép azoknak készült, akik komoly vitába szálltak arról, hogy császárral szültem-e a fiamat. Nos, ahogy látszik is, a válasz nem. A másik, ami sokakat érdekelt, hogy miért maradtunk tovább a kórházban, mint kellett volna. Rafael egy kicsivel korábban jött, ezért úgy döntöttünk, biztosra megyünk, és maradunk még egy éjszakát - magyarázta a friss képe mellett Hilaria Baldwin.

Ezt is szeretjük