Alec Baldwin felesége fehérneműben mutatta meg babapocakját: Hilaria 5. gyerekükkel várandós
Alec Baldwin felesége fehérneműben pózolt, már szépen kerekedik a babapocakja.

alec és hilaria baldwin cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alec Baldwin felesége, Hilaria Baldwin április elején jelentette be, hogy ötödik gyermekükkel várandós. Nagy öröm ez számukra, mivel az asszony korábban sajnos két alkalommal is elveszítette a magzatot, utoljára 2019 őszén vetélt el.

A 36 éves sztárfeleség Instagram-oldalára töltött fel egy fehérneműs fotót, amelyen már jól látszik kerekedő babapocakja.

Szépen kerekedik Hilaria Baldwin babapocakja

Hilaria Baldwin a fotóhoz azt írta, hogy már félúton járnak, így négy és fél hónapos terhes. Sok kommentelő megírta, hogy milyen szép kismama, illetve jó egészséget kívántak mind a kettőjüknek.

A sztárpár 2011-ben kezdett randizni egymással, egy évvel később összeházasodtak. Néhányan nem hittek a szerelmükben a nagy korkülönbség miatt, hiszen a színész 26 évvel idősebb, mint a felesége. Első közös gyermekük, Carmen 2013 augusztusában látta meg a napvilágot. Rafael 2015 júniusában, Leonardo 2016 szeptemberében, Romeo 2018 májusában született.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

A sztáranyuka gyakran oszt meg családjáról fotókat, a gyerekek szépen cseperednek, és egyre aranyosabbak. A rajongók már tűkön ülve várják, hogy az ötödik közös csemete kisfiú vagy kislány lesz.

Alec Baldwinnak az idén megszületendő gyermeke már a hatodik lesz, ugyanis volt felesége, Kim Basinger egy lányt szült neki, Ireland 1995-ben született.

Gyönyörű nő Alec Baldwin legidősebb lánya

Nézd, milyen gyönyörű nővé érett Ireland Baldwin!

Ezt is szeretjük