"Sohasem akartam gyereket" Az Oscar-díjas színésznő vallomásán sokan felháborodtak
Nézd!
Helen Mirren őszintén vallott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi színésznők többsége még mindig kínosnak tartja bevallani, ha úgy dönt, nem való neki az anyaság. Sokan félnek az emberek véleményétől, így inkább kitalálnak egy kifogást: nem lehet gyerekük egészségügyi okok miatt, későbbre tervezik a babavárást, vagy éppen a férjükre fogják a dolgot. Az Oscar-díjas Helen Mirren ezzel szemben őszintén bevallotta, hogy sohasem szeretett volna anya lenni:

- Imádom a gyerekeket, viccesek és édesek, de sohasem akartam sajátot. Egyetlenegyszer bántam a dolgot, miután megnéztem a Vásott szülők című sorozatot, 20 percig sírtam, mert sohasem élem át azt, hogy édesanya, és később nagymama legyek. De én döntöttem így, és nem tartom hibának - árulta el a színésznő.

Nem ő az egyetlen Hollywoodban, aki nem akart szülő lenni! Képes összeállításunkban megnézheted a színésznőket, akik a gyerekmentes élet mellett döntöttek!

Sztárok, akik az adoptálás mellett döntöttek

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy természetes úton vállaljon gyermeket. Sandra Bullock hosszú éveken át próbált teherbe esni, mindvégig sikertelenül, ezért akkori férjével az örökbefogadást választották. Képeken a sztárok, akik hozzá hasonlóan adoptált gyerkőcöt nevelnek!

Ezt is szeretjük