A 77 éves Helen Mirren mindenkit elvarázsolt testhezálló estélyijében a Berlinalén: hosszú haját is kiengedte

Bemutatták Helen Mirren új filmjét a 2023-as Berlinalén.

helen-mirren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren legújabb filmjét, a Goldát február 20-án mutatták be a Berlinalén.

A 77 éves színésznő is jelen volt a premieren, egy elegáns, fekete estélyiben mutatta meg, mennyire csodás formában van.

Helen Mirren a 2023-as Berlinalén

Az Oscar-díjas sztár a klasszikus eleganciára tette le a voksát, egy testhezálló kreációban lépett a vörös szőnyegre, a hosszú haját pedig kiengedve viselte. Éveken keresztül rövid frizurája volt, így egyeseknek egyelőre még szokatlan lehet ezzel a külsővel.

GettyImages-1467973227
Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

Mellkasa jobb oldalán egy apró, sárga-kék színű, medve formájú kitűzőt viselt, mivel a filmfesztiválon medve formájú szobrokat adnak a díjazottaknak, a színek viszont Ukrajna zászlaját szimbolizálják, a színésznő ezzel szerette volna kifejezni, hogy támogatja az Oroszországgal háborúban álló országot.

Mirren új filmjében Golda Meirt alakítja. Az 1978-ban elhunyt asszony volt az Izraeli Állam egyik alapítója, 1969 és 1974 között pedig az ország miniszterelnökeként emlegették. Az alkotás a nő életét mutatja be, a jom kippuri háború alatti időszak kiemelt szerepet kapott a filmben. Az izraeli Guy Nattiv rendezte a produkciót, a férfi 2019-ben Oscar-díjat nyert a Skin című rövidfilmjéért.

GettyImages-1467972690
Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

Helen Mirren fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt Helen Mirren húszéves szexi színésznőként, amint modellt állt Nicholas Egonnak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük