Zsírleszívás után még rusnyább Heidi Montag combja
Heidi Montagon tíz szépészeti beavatkozást hajtottak végre, ennek ellenére combja durván narancsbőrös.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Heidi Montag a közelmúltban tíz plasztikai beavatkozáson esett át egyetlen nap leforgása alatt - ennek ellenére nem mondhatja el magáról, hogy tökéletes testtel rendelkezik.

A 23 éves amerikai celebmacát ugyanis a közelmúltban egy Los Angeles-i forgatáson kapták lencsevégre, ahol vesztére egy falatnyi rövidnadrágot viselt. Ennek köszönhetően pedig bárki szemügyre vehette narancsbőrét, amely elcsúfította a combját.

Ebben talán közrejátszhatott az, hogy a szépészeti beavatkozások során többek között zsírleszívást hajtottak végre combja mindkét felén.

Ám ismerve Montag hozzáállását, nem volna meglepő, ha máris a sebészéhez rohanna, hogy javítsa ki a feltűnő szépséghibát.

Sose érezte magát ennyire szexisnek

- Szeretem a testem. Egy kicsit még törékeny vagyok, de sosem éreztem magam ilyen szexisnek és gyönyörűnek. Nem hittem volna, hogy ennyi önbizalmat szerezhetek.

Saját magam feljavított változatát látom a tükörben, egy új arcot, és nagyon izgulok, amikor a világ meglát engem, az igazi valómat - nyilatkozta a The Hills című sorozat sztárja a tízrészes plasztikáztatás után.

Heidi Montag testének szinte valamennyi részén dolgoztak az orvosok, a nyakától a fenekéig. Nem ez volt az első eset azonban, hogy a népszerű valóságshow sztárja a műtéti úton történő megszépülés mellett döntött - 21 éves korában ugyanis kollagénnel tölttette fel ajkait, faragtak az orrán, illetve A-kosaras melleit 32 C-kosaras méretűre fújták fel.

Férje durván kiakadt

Mindeközben férjét, Spencer Prattet kizárták a The Hills stábjából, miután elveszítette az önuralmát az egyik forgatáson. Az eset pontos körülményei nem ismeretesek, ám a US Weekly értesülései szerint az egyik producer kért valamit a 26 éves sztártól, aki megtagadta azt. Ezek után szabadultak el durván az indulatok.

Pratt végül olcsón megúszta. Eredetileg ugyanis ki akarták rúgni a The Hillsből, ám végül kompromisszumot kötött a készítőkkel, büntetése pedig hat hét eltiltás és otthoni dühterápia lett, hogy véletlenül se forduljon elő többet ilyesmi.
Ezt is szeretjük