Nem műti meg újra sebésze a plasztikafüggő Heidi Montagot
Heidi Montagon tavaly egy nap alatt tíz beavatkozást végeztek el, sebésze most megtagadta az újabb műtéteket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot megdöbbentette, amikor kiderült, hogy tavaly novemberben Heidi Montag teljesen titokban kés alá feküdt. Ebben persze első pillantásra semmi eget rengető nincsen, ám tegyük hozzá, hogy a The Hills valóságshow sztárja még csak 23 éves, és egyetlen nap leforgása alatt tíz különböző beavatkozást végeztek el rajta.

A népszerű celebmacán dr. Frank Ryan Beverly Hills-i plasztikai sebész végezte el az operációkat, amelyek során a híresség testének szinte egyetlen pontját sem hagyta érintetlenül. A sebész többek között alakított a szemöldökén, az orrán és az állán, leszívott némi zsírt a nyakáról, a derekáról, a csípőjéről és a combjáról, illetve megnagyobbította a mellét.

Nem igazán szépült meg

A plasztikáztatás ténye alaposan meglepte az álomgyárat, több híresség pedig értetlenségének adott hangot. Valóban nehéz ép ésszel felfogni, hogy egy amúgy is csinos hölgyet vajon mi visz rá ilyen fiatalon, hogy ennyire drasztikusan szabassa szét magát. Arról nem is beszélve, hogy a műtétek által nem igazán lett szebb, Heidi ugyanis sokkal inkább egy guminő benyomását kelti.

Ezzel a ténnyel azonban mintha nem lenne egészen tisztában, a People értesülései szerint Montag ugyanis újabb plasztikákra vágyik. A celebmaca korábban beismerte a népszerű magazinnak adott interjújában, hogy a szépészeti beavatkozások függőséget okoztak nála, ennek ellenére azért alakíttatna még magán műtéti úton.

Még nagyobb melleket szeretne

- Szeretem a melleimet, de még inkább le akarom velük nyűgözni a világot. Nem lettek olyan nagyok, mint eredetileg szerettem volna, én ugyanis H kosarasakat akartam - magyarázta a döntése hátterében megbújó okot a valóságshow-sztár.

A plasztikafüggő celebmaca kérését azonban elutasította dr. Frank Ryan, aki nem hajlandó további beavatkozásokat elvégezni rajta.

- Nincs már mit elvégezni! Megmondtam Heidinek, hogy ne akarjon többet, mert elvégeztem mindent, amit lehetett! – érvelt a népszerű plasztikai sebész.
Ezt is szeretjük