Fotó! Terhesen bagózik a 3 gyerekes Heidi Klum
Nem bírja ki?
A híres német szupermodell szájából remélhetőleg csak a szerepjáték kedvéért lógott ki a cigaretta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum és Seal immáron négy éve házasok, de kapcsolatuk mentes a problémáktól – legalábbis kívülről tökéletes párost alkot a brit zenész és a német szupermodell. Akik ráadásul már a harmadik közös babájukat - az első gyerkőc még Klum korábbi kapcsolatában fogant - várják.


Sőt olyannyira dúl még mindig a szerelem, hogy május 10-én, házassági évfordulójukra ismét megrendezték az esküvőt – ezúttal amolyan olcsó és giccses stílusban.

Ennek megfelelően a milliomos pár igazán kitett magáért: a rózsaszín flamingókkal díszített kertben egy Elvis-imitátor eskette össze a párocskát, akiknek kinézete külön-külön is megért egy misét. Seal röhejes parókát tett a fejére, és egy, az amerikai zászló mintáját imitáló inget öltött a ceremónia kedvéért.

Minden évben egy gyerek?

A 35 éves Klum pedig befonatta a haját, a’la Bo Derek, mélyen kivágott menyasszonyi ruhát vett fel cipő nélkül, és erőteljesen kipingálta az arcát is. Sőt, rúzsozott szája sarkában még egy cigaretta is fityegett – remélhetőleg meggyújtatlan állapotban, csakis az összhatás kedvéért.

Merthogy a kicsi jövevény ott a pocakjában biztosan nem örült volna, ha felelőtlen mamája egy kis nikotinfüsttel lepte volna meg házassági évfordulója alkalmából.

Akárhogy is, a két világsztár borzasztóan élvezte a bohóckodást, főleg, mivel a meghívott majd’ száz vendég is hasonlóan felöltözve követte az eseményeket.  Seal és Klum egyébként minden évben megismétlik az esküjüket.

- Egyszerűen imádjuk, olyan jó érzés ismét egybekelni. Az embernek valahogy eszébe jut, hogy milyen is volt, amikor szerelmes lett a másikba.

No és persze jó kifogás arra, hogy egy fergeteges bulit csapjunk – lelkesedett Seal, aki azt is elárulta, minden évben más korszak ruháiban mondják ki a boldogító igent.

Ezt is szeretjük