Heidi Klum lebukott: titokban hozzáment 17 évvel fiatalabb pasijához
Heidi Kaulitz lett a modell hivatalos neve, miután kimondta az igent Tom Kaulitz-nak.

heidi-klum-tom-kaulitz-titkos-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum köztudottan él-hal a nála fiatalabb férfiakért, azonban mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy összejött az egykori tinisztárral, a Tokio Hotel oszlopos tagjával, Tom Kaulitz-cal.

Titokban össze is házasodtak

A zenész alig pár hónap randizás után már gyűrűt is húzott a modell ujjára: karácsonykor jelentették be a lánykérést az Instagramon. Heidi egy közös fotót posztolt, amin az arcukat összenyomva vigyorognak, és jól látszik a hatalmas briliáns az ujján. "Igent mondtam!" - csupán ennyit írt akkor a képük alá.

Azóta mindenki tűkön ülve várja a német ajkú pár menyegzőjét, ők azonban jól kitoltak a rajongókkal, ugyanis mint kiderült, titokban már össze is házasodtak. A szőke szépség akkor bukott le, mikor egy rajongója arra kérte, hogy dedikálja a poszterét, ő pedig Heidi Klum helyett már a Heidi Kaulitz nevet firkantotta a fotóra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I SAID YES ❤️

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Ez Heidi harmadik házassága. 1997-től 2002-ig a színész Ric Pipino felesége volt, őt pedig Seal követte, aki 2005-től 2012-ig volt a házastársa, akitől három gyermeke is született. Egy negyedik csemetéje is van, aki a Flavio Briatoréval való kapcsolatából született, azonban mivel a Forma-1-es mogul soha látni sem akarta a lányát, Seal őt is a nevére vette.

Tom Kaulitz is belekóstolt már a házaséletbe annak ellenére, hogy még csak 29 éves. 2015 és 2018 között Ria Sommerfeld férje volt - a válásuk után nem sokkal jött össze Heidi Klummal. Reméljük, hamarosan megmutatják az esküvői fotóikat is, a Project Runway dizájner-tehetségkutató oszlopos zsűritagja ugyanis minden bizonnyal káprázatos menyasszony volt.

Képeken a sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Manapság már nem ritka eset, ha egy férfi idősebb barátnőt választ magának. Nézd meg, kik azok a sztárok, akiknek a kedvese jóval idősebb náluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük