Felismered Heidi Klumot smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve
Heidi Klum megmutatta festetlen arcát.

heidi klum cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum a világ egyik legnépszerűbb modellje és televíziós személyisége. Bárhol is jelenik meg, legyen szó kifutóról, vörös szőnyeges eseményről vagy éppen tévés műsorról, mindig kifogástalan sminkben tündököl.

Ez érthető is, hiszen a női sztárok általában arra törekszenek, hogy a legszebb oldalukat mutassák a világnak. Közösségi oldalán azonban egy teljesen más arcát is megmutatja rajongóinak, legutóbb smink nélkül mutatkozott egy videójában.

Heidi Klum smink nélküli felvétele

A júniusban 47. születésnapját ünneplő sztár egy felgyorsított videóban mutatta meg, hogyan készül el reggelente. Itt mutatkozik smink nélkül. Ahogy a képen látható, szép bőre van, az arcápolási szokásairól 2020-ban a Harper's Bazaarnak mesélt.

heidi klum smink nélkül
Fotó: Instagram/Heidi Klum

- A napi rutinomhoz hozzáadtam a napvédő krémet. Én még úgy nőttem fel, hogy nem tudatosították bennünk, mennyire fontos a bőrünk védelme. Emlékszem, régen csak babaolajjal kentem be magam, és úgy napoztam, ma már ezt el sem tudom képzelni - magyarázta.

Amikor reggel megmosakszik, átmossa az arcát babasamponnal, ezután hidratálókrémet használ, majd pedig jöhet a smink. Bármennyire is fáradt, a festéket mindig lemossa az arcáról, estére olyan hidratálókrémet vagy szérumot tesz magára, ami sokkal intenzívebben ápolja a bőrt.

heidi klum vanity fair
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Ami a sminkelési rutinját illeti, ha a vörös szőnyegre lép, akkor több terméket is bevet, általában a szemeit emeli ki, míg a szájára nude árnyalatú rúzst ken, de előfordul, hogy ajkait valami extrémebb színnel hangsúlyozza, például pinkkel vagy vörössel. A hétköznapokon viszont nem szereti, ha sok smink fedi az arcát. Maximum alapozót, egy kevés pirosítót és szempillaspirált használ. 

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Lady Gaga, Adele vagy Jennifer Lopez.

Ezt is szeretjük