Tündéri kis vadóc lett Heath Ledger 4 éves kislánya
Heath Ledger kislánya, Matilda a színész halála előtt két évvel született Michelle Williamstől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg senki sem kívánja magának azt az élményt szülőként, amikor közölnie kell néhány éves porontyával, hogy a papája nem fogja meglátogatni soha többé.

Hogy Michelle Williams miként közölte a borzalmas hírt kislányával, Matilda Ledgerrel, azt nem tudni. Mindenesetre biztosan megrázta mindkettőjüket, hogy Heath Ledger fájdalmasan fiatalon, véletlen gyógyszer-túladagolásban életét vesztette 2008 januárjában.

Kétéves múlt, amikor apja meghalt

Még akkor is, ha Michelle és Heath akkor már nem éltek együtt, hiszen a sztárapuka igyekezett időt szakítani gyermekére, annak ellenére, hogy meglehetősen zsúfoltak voltak a napjai a sorozatos forgatások miatt.

Ennek bizonyítéka, hogy a halála előtt számos lesifotó készült róla és a kis Matildáról, akit már a babakocsiban is tologatott, később pedig gyakran cipelt a nyakában.

A mamája neveli

Nos, a picur azóta igazi kis vadóc tündérré érett, aki októberben már az ötödik születésnapját ünnepli - ráadásul le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlóak a vonásaik!

Bár színésznő mamájának egyedülálló anyaként nem lehet könnyű az érvényesülés, az azért egyértelműen látszik, hogy sokat megtesz Matilda boldogságáért. A forgatásokra mindig magával viszi, a szünetekben pedig jókat mókáznak együtt - amint a mellékelt fotón is látszik.

A friss képek Torontóban készültek, a 29 éves sztár ugyanis ott forgatja legújabb, Take This Waltz című keserédes drámáját, melyben Margot-t alakítja.

Érdekesség, hogy a filmet az a Sarah Polley írta és rendezi, aki annak idején a Váratlan utazás szöszke főszereplőjét, Sara Stanley-t játszotta.

Ezt is szeretjük