David Hasselhoff duci lánya bikinit húzott: Hayley kerek idomaiért bolondulnak a férfiak
Hayley Hasselhoff bikinis képet posztolt magáról.

david-hasselhoff-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff két gyönyörű lány büszke édesapja, Taylor-Ann 1990-ben, Hayley 1992-ben látta meg a napvilágot.

Míg idősebbik lánya ingatlanügynökként és fitneszedzőként tevékenykedik, addig a kisebbikből ducimodell lett. Hayley kis kora óta küzdött a pluszkilókkal, emiatt sokáig nem volt semmi önbizalma, szerencsére mára teljesen elfogadta magát, ez pedig a fotóiból is sugárzik.

Hayley Hasselhoff bikinis fotója

Hayley Hasselhoff Instagram-oldalára gyakran tölt fel dögös felvételeket, ezt a bikinis fotóját is agyondicsérték. Több férfi rajongója is leírta, mennyire szexi és gyönyörű nő.

2019-ben a Daily Mailnek bevallotta, hogy voltak osztálytársai, akik amiatt közösítették ki, mert túl duci volt. Kislányként gyakran érezte magát zavarban a teste miatt, végül valami megváltozott benne, 14 évesen modellnek állt.

- Amikor elkezdtem a modellkarrierem, akkoriban az emberek nem tudták, mi az a plus size divat. Az embereket teljesen összezavarta, ha elmondtam, ducimodell vagyok.

Hayley örül, hogy ma már a kifutókon nem csak az XS méretekkel rendelkezők bizonyíthatnak, úgy véli, ha minél többféle alkatú ember szerepel a divatiparban, az csak jótékony hatással van a nők önbizalmára.

David Hasselhoff és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Hasselhoff csinos feleségét.

Ezt is szeretjük