Február óta először bukkant fel a szökött, dubai hercegnő - Hayát Londonban látták

Igazak a pletykák: Haya hercegnő tényleg Londonban rejtőzött el.

Haya hercegnő előkerült
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Haya hercegnő történetét egy egész világ megfeszülten figyeli: a dubai alelnök felesége februárban szökött el otthonról, felmarkolva két gyermekét, a 11 éves Al Jalilát és a 7 esztendős Zajedet, valamint 31 millió fontot - átszámítva 11,2 milliárd forintot - a családi kasszából, és nyom nélkül eltűnt.

Először látták felbukkanni azóta

Először Németországba menekült egy diplomata segítségével, ahol menedékjogot kért, majd onnan távozott az Egyesült Királyságba. Érthető, hogy miért pont Angliában tervezte tovább folytatni az életét, hiszen mind Erzsébet királynő, mind Károly herceg és Kamilla hercegné közeli ismerősei, akikkel minden évben együtt tölt néhány napot az ascoti derbi során.

Haya a bíróságon kérvényezte a kizárólagos felügyeleti jogot gyermekei felett, valamint a házasságuk érvénytelenítését, tekintve, hogy még az ő kultúrájukban is csak négy feleséget engedélyeznek a férfiaknak, a hercegnő pedig a sejk hatodik asszonya. Alaposan felvértezte magát a sejk ellen, Diana hercegnő egykori válóperes ügyvédjei képviselik majd a bíróságon. A tét sem kevesebb: 4,5 milliárd fontról, azaz 1,6 billió forintról pusmognak, ami a válás értelmében Hayát megilletheti.

Fotó is készült róla.
Fotó is készült róla.
Fotó: Mark Thomas / i-Images / Northfoto

Természetesen a sejk visszatoloncolná a közös gyerekeikkel együtt a hazájukba, ahol valószínűleg a biztos halál várna rá, hiszen Mohammed Bint al-Hussein a saját gyerekeit sem kímélte soha ezen a téren: lányát, Sheikhát úgy megverte az egyik szökési kísérlete után, hogy évek óta képtelen lábra állni. Ráadásul azzal vádolja a feleségét, hogy intim kapcsolatban állt a testőrével, a hűtlenség pedig szintén nem megbocsátható bűn a kultúrájukban. A sejk sem sajnálta az ügyvédre szánt pénzt: ő a Forma-1-es legenda, Bernie Ecclestone válóperes ügyvédjét kérte fel arra, hogy képviselje.

Ők Haya hercegnő gyerekei

Ismerd meg a hercegnő gyerekeit, akik miatt az életét kockáztatva menekült el Dubaiból!

A szökött dubai Haya hercegnő gyerekei ilyen szépek - Képeken Jalila és Zayed

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük