Bevállalta! Erotikus fotók a túlfűtött Lauren Hastingsről
A bombázó bizonyára nagyon is tisztában van vele, hogy mitől döglik a légy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindezidáig nem sikerült valami maradandót és értékeset letennie az asztalra a 23 éves szöszinek, ezért aztán másféleképpen próbálja beírni magát a celeb-történelembe.


A számtalan, csinosnál csinosabb egyenmodell közül nemrég tűnt ki először Lauren Hastings, amikor is meggyanúsította Lindsay Lohant, hogy ellopta értékes ruháit – bár ötlete nem volt túl eredeti, lévén, hogy Lohan-t pár hete egy másik hölgy is kabátlopással vádolta.

- Tudják, két gardróbom van, és egy csomó dolog hiányzott az elsőből, a második meg szinte üresen kongott.

Öt szemtanú is állította, hogy látták, amint Lindsay Lohan kipakolta a ruhatáramat, és egyik testőre kezébe nyomta a zsákmányt – nyilatkozta a modell.

Botrányok a hírnévért

Persze a rehabkirálynő szóvivője nonszensznek minősítette az esetet, és hát az ember maga is elgondolkodik azon, vajon mit is keresett a modellnél Lohan, és miért hagyta annyi ideig magára vendégét.

Sok minden homályos a sztoriban, arra viszont tökéletesen megfelelt, hogy a pletykára éhes világ elgondolkodott egy pillanatra, ki is lehet Lauren Hastings.

A hölgyike azóta sem tétlenkedik: a legfrissebb híresztelések szerint sikerült egy híres barátra is szert tennie, állítólag Shia LaBeouf kedvesének számít egy ideje.

Az ifjú színész legújabban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága kalandfilmben és a Transformers moziban is látható, így nem csoda, ha a törtető szépség – jó érzékkel - éppen rá vetett szemet.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul modellkarrierjét is igyekszik pörgetni, így elvállalta a szókimondó S Magazin felkérését is – a havilap igyekszik a legerotikusabb pózokban bemutatni a fotózott hölgyeket, azzal a nem titkolt céllal, hogy megnöveljék férfiolvasóik libidóját. Nos, Lauren Hastings cickóiról minden bizonnyal sokan fognak álmodozni.

Ezt is szeretjük