Botrányos magaviselet! Züllik a jófiúnak hitt Daniel Radcliffe
Az ifjú varázslót alakító színész nyilvános meztelenkedését már sokan nem nézték jó szemmel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Most pedig nagyon úgy látszik, szép lassan ellepi a füst Daniel Radcliffe iskolásfiú-imidzsét – szó szerint. A Harry Potter bőrébe immáron hetedik, egyben utolsó alkalommal bújó angol sztár ugyanis képtelen lemondani a pöfékelésről.
 
 
A Harry Potter és a félvér herceg forgatása alatt olyannyira elhatalmasodott rajta nikotinfüggősége, hogy most már meg sem áll napi 20 szál cigarettáig.

Állítólag alighogy elhangzik az éppen aktuális jelenet végét jelző „Ennyi!” felkiáltás, Daniel máris rágyújt, nem törődve azzal, hogy ezzel lassan már az egész stábot az őrületbe kergeti.

Tombolnak a producerek

Barátai és színésztársai, Rupert Grint és Emma Watson próbálják ugyan felhívni a figyelmét a dohányzás káros hatásaira, de intéseik süket fülekre találnak. Sőt, minél nehezebb színészi feladat előtt áll, a sztár annál nagyobb mennyiségű cigarettát szív el.

- Daniel borzasztó ideges volt egy jelenet miatt, ezért aztán állandóan ott lógott a cigi a szájában a felvételek között – árulta el egy bennfentes.

A film producereit persze eszi az aggodalom – no, nem elsősorban az egészségkárosítás miatt, sokkal inkább azért, hogy mi lesz így az eddig olyan jól működő, jófiús Harry Potter képpel. Így aztán nyomatékosan felhívták a színész figyelmét, hogy legalább nyilvános helyeken ne gyújtson rá.
Hát, mondhatnak, amit akartak, Danielről továbbra is egyre-másra jönnek a hírek, hogy ismét dohányozni látták valamelyik szórakozóhelyen, ahol hasonszőrű kollégái, mint Kevin Spacey vagy Stephen Fry társaságában füstölög egész éjjel. Mondd csak, Harry, nem ismersz függőség ellen valami tuti varázslatot?
Ezt is szeretjük