Majdnem megölték Harry herceget! Csak a szerencsén múlt
Most nyilatkoztak az esetről
Most nyilatkoztak a Harry herceg elleni merényletről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kész tervei voltak a táliboknak Harry herceg elrablására, és sok konkrét kísérlet is történt a brit uralkodó unokáját övező biztonsági gyűrű áttörésére a herceg afganisztáni katonai szolgálata idején.

Kunár tartomány tálib katonai parancsnoka, Kari Naszrullah kijelentette: Harry valószínűleg csak a „jó szerencséjének” köszönhette, hogy megmenekült, mert afganisztáni érkezésének pillanatától a tálib erők célkeresztjében volt.

Csak a szerencsén múlott

Naszrullah a pakisztáni Pesavarban készült interjúban ugyanakkor kijelentette azt is, hogy Harry a tálibok szemében „közönséges katona volt, aki Amerikáért harcolt”.

- Amikor a maguk hercege idejött és Apache helikopterrel lőtte a mudzsahedeket (az iszlám szent háború katonáit), harcosaink nem viseltettek iránta különösebb rokonszenvvel - fogalmazott a tálib parancsnok.

Harry herceget azonban egyáltalán nem érdekelte a veszély, saját bevallása szerint élvezte a katonai szolgálatot. Most azonban más köti le a figyelmét, ugyanis megkérte barátnője, Cressida Bonas kezét, akivel a tervek szerint jövőre állnak az oltár elé.

Eddig nem akart hozzámenni

Harry herceg egyik barátja azt nyilatkozta, mivel 2014-ben tölti be a herceg a 30. életévét, így ezt az évet tartja tökéletesnek a megállapodásra.

Bár a modellnek és persze színésznőnek készülő Cressida Bonas eddig egyáltalán nem akart hozzámenni a herceghez, mivel túl sok szabállyal járna a királyi sarj feleségének lenni, valamint a herceg Las Vegas-i meztelenkedése óta nem nagyon bízott benne, most mégis azt nyilatkozta, hogy sosem találna jobb párt, mint Harry herceg.

Ezt is szeretjük