Mit szól ehhez a barátnője? Harry herceg kikezdett Pippa Middletonnal
Harry herceg nem győzött bókolni a menyasszony húgának, Pippának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi esküvő kétségtelenül Kate Middleton - vagyis Katalin hercegnő -  nagy pillanata volt, az utána következő napokban viszont húga, Pippa Middleton került a figyelem középpontjába.

Elég volt ugyanis végigvonulnia csodás, testhez simuló ruhájában a templom padsorai között, a brit sajtó és az angol férfiak zöme máris beleszeretett.

Pippa szexepiljének nehéz ellenállni

A csak Royal Hotnessnek - szabad fordításban, Őszexisségének vagy a királyi udvar legdögösebb tagjának - becézett Pippa Middleton a bennfentesek szerint igazi ragadozó.

A bájos partiszervező ugyanis, már csak szakmájából kifolyólag is, nagyon ért a klubokban és elit körökben való forgolódáshoz. Köztudott róla, hogy élénk társasági éltet él, fél Londont ismeri.

- Úgy érkezik meg a partira, hogy senkit sem ismer, de úgy távozik, hogy mindenkivel barátságot kötött - foglalta össze summásan Pippa ellenállhatatlan vonzerejét egyik ismerőse.

Mostani barátját, Alex Loudont és korábbi kedveseit is a felsőbb körökből választotta. Igaz, románcait nem verte nagydobra, párjával is csak ritkán mutatkozik együtt nyilvánosan.

Lecseréli a bájos szőkét a dögös barnára?

Mindennek csak azóta lett jelentősége, hogy a bájos Pippa és a kisebbik herceg, Harry feltűnően jól érezték magukat egymás társaságában a királyi esküvőn. A balkonon készült fotókon Harry szemmel láthatóan igyekszik bókjaival zavarba hozni és vicceivel megnevettetni a szépséges nyoszolyólányt.

A flörtölő herceg és a piruló koszorúslány fotója azóta bejárta a világot, így Harry barátnőjéhez, a szőke Chelsey Davyhez is eljutottak.

A 26 éves brit királyi sarj és a szöszi lány 2007 óta hol együtt vannak, hol szakítanak, úgyhogy a britek tulajdonképpen teljes joggal boronálják össze a vadóc Pippát és az imádnivaló rosszfiút, Harry herceget.

Mindez persze csak fantáziálás, hiszen Anglia legdögösebb hajadonja és a királyi agglegény egyelőre nem többek, mint rokonok és barátok. Ráadásul - és ez adja meg a történet igazi pikantériáját - Chelsy és Pippa régóta jó barátnők.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ennek ellenére megtörténhet, hogy a dögös Pippa lecsap barátnője pasijára, ahogy az is, hogy a herceg szakít a szőkeséggel a barna bombázó kedvéért - hiszen a szerelemben és háborúban mindent szabad.

Ezt is szeretjük