Mit szól ehhez Erzsébet királynő? Egy titokzatos szőkével kapták rajta Harryt
Tagadják
Harry herceg Cressida Bonas modellel vett részt egy premieren.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chelsy Davy végleg a múlté. Legalábbis úgy tűnik, Harry herceg megunta az évek óta tartó se veled, se nélküled kapcsolatot, és a Batman - A Sötét lovag londoni premierjén már Cressida Bonasszal, a Burberry modelljével vett részt.

Arra azonban kínosan ügyelt, hogy senki ne fotózhassa le őket együtt, ezért az eseményt követő buliról is feltűnően külön távoztak. A lány barátnőivel hajnali négy óra körül hagyta el a klubot, majd alig két perccel később Harry is követte.

A szőke lányokra bukik

A 27 éves herceg rengeteg gyönyörű lánnyal randizott az elmúlt évek során, és egy vonás mindannyiukban közös: szőkék és feltűnően csinosak.

Közéjük tartozik Mollie King, az angol The Saturdays lánybanda énekesnője és dalszövegírója, Florence Brudenell-Bruce, a Vogue egyik fehérneműmodellje, no meg persze a zimbabwei születésű Chelsy Davy is.

A hivatalos álláspont szerint Harry kapcsolatai azért érnek véget, mert elsősorban katonai előmenetelére kíván koncentrálni, ugyanakkor az udvarhoz közeli források tudni vélik, hogy maga a királynő fúrja ki az udvarból a szemében közönséges és a Buckingham-palotához méltatlan nőket. Sőt, anno Katalin hercegné dolgát sem könnyítette meg, őt is csak a hivatalos eljegyzés alkalmával hívta meg először a családi vacsorára.

Cressida tagadja a románcot

A 23 éves modell közeli barátain keresztül igyekszik cáfolni a lapok értesüléseit. Azt állítja, csak az újságokból értesült arról, hogy állítólag együtt járnak.

- Nagyon viccesnek találta a dolgot, hiszen Harry egyáltalán nem az esete - mondta a sajtónak a lány egyik közeli ismerőse.

A trónörökös ráadásul a hírek szerint nemsokára visszatér Afganisztánba, ahol egy intenzív helikopteres kiképzésen vesz majd részt. Első közel-keleti szolgálata ugyanis 2008-ban kudarcba fulladt, miután egy ausztrál magazin a médiacsend ellenére megszellőztette az ottlétét, és a királyi család bosszútól vagy zsarolástól tartva inkább kihozatta Harryt a terroristák által is veszélyeztetett országból.

Így nehezen tud egy bimbózó románcra koncentrálni, de II. Erzsébet királynői ízlését tekintve jó okuk van arra, hogy titkolózzanak, akár együtt vannak, akár nem.

Ezt is szeretjük