Nem csoda, ha Pippával flörtölt! Harry herceg barátnője igazán közönséges

Chelsy Davyt sok kritika éri, a többség szerint nem tud viselkedni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angliában az utóbbi időben minden Vilmos herceg körül forgott, és úgy tűnik, a felhajtásnak az április 29-ei esküvővel sincs vége.

A bulvárújságok előszeretettel boncolgatják Kate Middleton rokonságát, pedig nem kell ennyire messzire menni, hogy kakukktojást találjunk a királyi família körül.

Nem az a visszafogott típus

Hiszen Károly herceg kisebbik fia, Harry is keveredett már botrányokba mértéktelen bulizásával, de bizonyára barátnője viselkedése is sokaknak szúrja a szemét.

Chelsy Davy ugyanis, fittyet hányva az udvarra, azóta sem fogja vissza magát, hogy a fiatalabb herceggel jár, pedig már megszokhatta volna, hogy a lesifotósok őt sem kímélik.

A fiatalok még 2004-ben jöttek össze, ám kapcsolatuk meglehetősen viharosan alakult az évek során.

2009 januárjában bejelentették szakításukat, ám szeptemberben már újra együtt voltak - a se vele, se nélküle kapcsolat pedig azóta is tart.

Nem tud viselkedni

A 25 éves szőkeség Vilmos herceg esküvőjén is tiszteletét tette, ahol nem kis feltűnést keltett az alkalomhoz egyáltalán nem illő, lenge ruhájában.

A hercegi esküvő legtündéribb vendégei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenesetre ahhoz képest visszafogta magát, ahogy az esküvő előtt viselkedett egy londoni étteremben.

A lesifotókon látszik, hogy Chelsy egy barátjával ült le ebédelni, de láthatóan rapszodikus hangulatban volt. Hol az illendőség határát súrolva, harsányan, tátott szájjal nevetett, hol pedig eltorzult arccal meredt partnerére.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azt nem tudni, hogy Harry herceg - akit már sokan összeboronáltak Pippa Middletonnal - mennyire gondolja komolyan Chelsyvel, mindenesetre a szigoráról híres II. Erzsébet bizonyára szolidabb feleséget képzel unokája mellé.

Ezt is szeretjük