Harry és Meghan már sosem térnek vissza a királyi családba: emiatt mérgesedett el még jobban a viszonyuk

Az augusztusban megjelenő botránykönyv miatt áll a bál a királyi családban.

harry-és-meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné januárban jelentették be, hogy visszalépnek a királyi család magas rangú tagjaiként a betöltött szerepkörükből, illetve anyagilag függetlenné válnak. A kilépésük hivatalosan március 31-ével lett érvényes. Azóta az ő királyi fensége megszólítás nem érvényes rájuk, illetve a royal, azaz a királyi szót sem használhatják. Ettől függetlenül a Sussex hercege és hercegnéje címüket megtarthatták.

A királynőtől kaptak egyévnyi haladékot, ami alatt bármikor meggondolhatják magukat, ám a közel álló források szerint esélytelen, hogy Harry és Meghan ismét a koronát képviseljék.

Harry és Meghan ezért nem térnek vissza a királyi családba

Hivatalosan augusztusban jelenik meg a A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyv, ami a hercegi pár kapcsolatáról és a királyi családból való kiválásukról szól. A kiadványt Omid Scobie és Carolyn Durand írta, mind a ketten hivatásos bennfenteseknek számítanak, Scobie például több alkalommal elkísérte Meghanékat hivatalos turnékra. A könyvből a Times lap már több részletet közölt, amelyekből kiderültek olyan részletek, hogy Vilmos mennyire úgy érezte, Harry elsieti választottjával az esküvőt, de Katalin és Meghan rossz viszonyáról is szó esett.

GettyImages-1052224930
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Ezeket a dolgokat valószínűleg nem jó érzéssel olvasták vissza Harryék, akik most még jobban ki vannak akadva. Ha teljes egészében megjelenik a botránykönyv, félő, hogy sosem tudják rendezni a királyi családdal való viszonyukat.

- A felülvizsgálati időszakot még nem tárgyalták át, de úgy látom, most már semmi esély arra, hogy egyszer visszatérjenek. Néhány nagyon privát családi ügy került nyilvánosságra, ezek pedig fájdalmakat fognak okozni - nyilatkozta egy bennfentes a The Daily Mail lapnak.

GettyImages-995183952
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

Számos rajongó bízott benne, hogy talán az egyéves próbaidő alatt Harryék meggondolják magukat, de a bennfentesek szerint erre nincs semmi esély.

Hivatalosan a könyvhöz Harrynek és Meghannak nincs semmi köze, ám a két szerző állítása szerint a hercegi párhoz közel álló forrásoktól szerezték a bennfentes információkat.

Katalin legszebb fehér ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné legszebb fehér ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük