Vilmos és Harry hónapok óta alig beszélnek egymással: így nyilatkozott viszonyukról a szakértő

Vilmos és Harry kapcsolata még mindig nem rendeződött teljesen.

harry és vilmos cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Vilmos herceg viszonya az utóbbi években nem volt túl fényes, amikor Diana kisebbik fia beleszeretett Meghanba, nem sokkal utána kezdtek eltávolodni egymástól. Cambridge hercege többször figyelmeztette öccsét, hogy várjon még a házassággal, és ne siessen el semmit se Meghannal, ez Harrynek nyilvánvalóan nem tetszett. 

Kapcsolatuk 2020 januárjában került leginkább mélypontra, miután Sussex hercege és hercegnéje bejelentették, hogy visszavonulnak a királyi család dolgozó tagjaiként, Vilmos hatalmasat csalódott öccsében. Bár májusban az egyik szakértő arról nyilatkozott, hogy a testvérpár végre elásta a csatabárdot, Omid Scobie szerint még mindig kell némi idő, hogy tényleg rendezzék a viszonyukat. Scobie az egyik szerzője a Szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család című könyvnek. A férfi évek óta tudósít a királyi családról, nemcsak a palota dolgozóit, hanem a famíliához közel álló barátokat is jól ismeri, így vérbeli bennfentesnek számít.

Vilmos és Harry alig beszélnek egymással

Omid Scobie a True Royalty TV-nek adott interjújában mesélt a testvérpár viszonyáról, sajnos nem mondott túl jó híreket kettőjükről.

harry és vilmos
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Úgy látom, hogy a testvérek között egyre csak nőtt és nőtt a távolság, kell még egy kis idő, hogy tényleg rendezzék a viszonyukat. Amikor Harry és Meghan januárban kiadta a közleményét, nem beszélték meg a családdal. Vilmosnak ez okozta a legnagyobb fájdalmat, hiszen ő rajta elég nagy a nyomás. Nemcsak Harry testvére, hanem jövendőbeli király is, úgy érezte, hogy öccse rossz fényben tüntette fel a családjukat.

Vilmos még mindig meg van sértődve, testvérével hónapok óta alig beszélnek egymással.

vilmos katalin harry meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Feleségeik sem szívlelik egymást, Meghan és Katalin sosem kerültek közeli kapcsolatba egymással, mindez szintén rátett egy lapáttal arra, hogy Vilmosék viszonya ennyire elmérgesedett.

Diana 30 éve járt Budapesten

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Diana hercegnő, amikor Magyarországon járt.

Ezt is szeretjük