Harry herceg rendhagyó tévés szereplést vállalt el: ki nem találod, miben tűnik fel
Harry herceg a Thomas és barátai legújabb epizódjában szerepel majd.

harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg 2020 januárjában vállalt el egy különleges, tévés felkérést, akkor még hivatalosan a királyi család dolgozó tagja volt.

A rajongók Sussex hercegét május 1-jén láthatják majd a képernyőn.

Harry herceg egy mesében lesz benne

A Thomas, a gőzmozdonyról szóló első könyv 1945-ben jelent meg, így a bájos történet idén már a 75. évfordulóját ünnepelheti. Először csak könyv formájában jelentek meg Thomasról és barátairól szóló mesék, 1984-től viszont már rajzfilmsorozat lett belőle. A legújabb, speciális részében Harry herceg fog szerepet vállalni. Az epizód a Thomas és barátai: a királyi kötelezettség címet kapta. Kicsit ironikus is, hogy pont Harry szerepel benne, aki hivatalosan már nem képviseli a koronát, viszont amikor a feladatot elvállalta, akkor még nem lépett vissza Meghannal a betöltött szerepkörükből.

A rajongók majd Erzsébet királynőt és Károly herceget is kiszúrhatják a történetben, bár ők csak animációs formában szerepelnek benne.

- Thomas, a gőzmozdony egy megnyugtató, ismerős arc volt mindig is annyi sok család számára az elmúlt 75 évben. Szórakoztatja, oktatja és inspirálja a gyerekeket, megannyi fontos kérdést feszeget izgalmas történetek és karakterek segítségével - idézte a Hello! magazin Harry herceg véleményét a történetről.

Hozzátette, ő is a Thomas és barátai történetein nőtt fel, és számos kedves emléket őriz a meséről. Büszkeséggel tölti el, hogy őt kérték fel erre a feladatra.

A herceg ezért a szereplésért pénzt nem kap, a neki szánt bevételt jótékonysági célokra ajánlotta fel.

Azt beszélik, Harry és Meghan Mel Gibson otthonára csapott rá

Képes összeállításunkban megnézheted azt a luxusvillát, amit Mel Gibson árult évekig. Állítólag Harry herceg és Meghan hercegné vásárolta meg az ingatlant.

Ezt is szeretjük