Harry Meghan nélkül teljesen másképp viselkedett: mintha egy másik férfi lett volna a testbeszédszakértő szerint

Harry herceg testbeszéde nagyon más Meghan hercegné nélkül.

Harry herceg testbeszéde Meghan hercegné nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg hétfői videóját Jesús Enrique Rosas testbeszédszakértő is kielemezte, a teljes videót a YouTube-csatornájára töltötte fel, illetve részleteket osztott meg belőle a TikTok-oldalán.

Az elemző rávilágított arra, hogy Sussex hercege mennyire másképp viselkedik, ha nincs mellette Meghan hercegné.

Harry herceg testbeszéde Meghan hercegné nélkül

Az eredeti videót, amit a Rosas is elemzett, Ellie Costello riporter osztotta meg Twitter-oldalán. Mint látható, Harry herceg kedvesen köszönt a paparazzóknak, miközben a Királyi Bíróságra sietett. Egy fotósnak viszont véletlenül nekiment, mert nem vette észre a férfit.

Rosas a videón kívül a hercegről készült képeket is elemezte, ez volt a véleménye:

- Harry Meghan nélkül egy teljesen más személy, egy másik férfi. Olyannak tűnik, aki boldog, és élvezi az életet, nem viccelek, te magad is láthatod ezt a videóban. Kihúzott háttal sétál, körülnéz maga körül. Nem pedig a padlót bámulja, amit általában Meghan oldalán csinál. Legalább már két olyan videót csináltam, amiben bebizonyítottam, Harry testbeszéde hogyan változik, ha ott van vele Meghan - magyarázta.

@thebodylanguageguy The detail everybody missed in Harry's impromptu lambada 😂 - #princeharry #meghanmarkle ♬ original sound - Jesús Enrique Rosas

Rosas videója alatt többen megjegyezték, hogy évek óta először látták mosolyogni az előkelőséget.

A TikTokon számtalan olyan videó van, amely rávilágít, hogy a herceg mennyire feszélyezve érzi magát a felesége mellett. Az alábbi összeállításban látható képek egy olyan eseményen készültek, amelyen Harry és Meghan csak ketten voltak.

@cristinanainglaterra Meghan Markle 'takes control' of 'dismissive' Prince Harry, says body language expert#meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #princewilliam #royalfamily #royals #fyp ♬ For movie / picture / action / suspense - G-axis sound music

Itt van egy másik videó is példaként, ezt szintén Rosas töltötte fel a platformra. A felvétel még a 2022-es jubileumi ünnepségek idején készült, akkor Harry a teljes családjával visszatért Angliába, hogy Erzsébet királynő uralkodásának 60. évfordulóját megünnepelje. Kiszúrta, hogy a herceg gyakran nézett lefelé, az arcán pedig nem éppen az volt leolvasható, mennyire boldog és szabad ember lenne. Persze azt sem felejthetjük el, hogy ezen az eseményen a királyi család más tagjai is körülvették, lehet, miattuk is feszült volt. Nem feltétlenül Meghan miatt volt búskomor.

@thebodylanguageguy #meghanmarkle #princeharry #royalfamily ♬ original sound - Jesús Enrique Rosas

Meghan tiarát viselne a koronázáson

Meghan hercegné vágyik a nagy "tiarapillanatra"!

Meghan tiarát akar viselni Károly király koronázásán: így menne a szertartásra a bennfentesek szerint

Több királyi szakértő egyetért abban, hogy Meghan hercegné élvezné, ha egy tiarát viselhetne Károly király koronázásán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük