Harry herceg ma 36 éves: Katalinék imádni való fotóval köszöntötték fel
Harry herceget így köszöntötte fel a palota születésnapja alkalmából.

harry herceg cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban már hagyománnyá vált az utóbbi években, hogy a hivatalos közösségi oldalaikon is megemlékeznek szeretteikről születésnapjuk alkalmából.

Bár Harry herceg hivatalosan már nem képviseli a koronát, ez nem jelenti azt, hogy szerettei már nem tekintenének rá családtagként. Sussex hercege ma lett 36 esztendős, ennek alkalmából pedig Katalinék, Erzsébet királynő és Károly herceg is felköszöntötte őt Instagramon.

Harry herceg 36 éves lett

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy imádni való, közös felvétellel kívántak boldog születésnapot Harrynek. A felvétel 2017 februárjában készült hármójukról az Olympic Parkban. Jótékonysági célból egy 50 méteres sprintversenyen vettek részt, amit végül Harry herceg nyert meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Erzsébet királynő egy közös fotójukkal köszöntötte fel a herceget, aki éppen széles mosollyal tekintett nagymamájára. A kép 2017-ben, a Buckingham-palotában tartott fogadáson készült róluk, természetesen ez az elkapott pillanat is elnyerte a rajongók tetszését.

Többen megjegyezték, hiányzik nekik Harry régi énje, mert úgy vélik, mióta Meghannal megházasodott, teljesen kifordult önmagából. Mások egyből megvédték a herceget, és kérték, hogy egy születésnapi poszt alá ne kommenteljenek gyalázó üzeneteket, különben sem tudhatják, pontosan mik zajlottak le a háttérben. Ráadásul a királynő egy külön közleményben is kiemelte, hogy Harry örökké családtag marad, hiába vonult vissza Meghan hercegnével.

Károly és Kamilla két fotóval éltette őt, az egyik egy, az ünnepeltről készült portré, a másikon pedig Wales hercegével látható az Invictus Games rendezvényen, amit maga Harry herceg álmodott meg azoknak a veteránoknak és katonáknak, akik a harcok során komoly és maradandó sérüléseket szenvedtek. A honvédelmet mindig is szívügyének tartotta. 2005-ben kezdte meg tiszti tanulmányait a Sandhurst Katonai Akadémián. Tíz évig szolgált a brit hadseregben, ez idő alatt kétszer is megjárta az afganisztáni frontot, még támadóhelikopterekkel is részt vett harci bevetéseken. 2011-ben léptették elő századossá, 2015-ben jelentette be hivatalosan a palota, hogy befejezi a katonai pályafutását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! 🎂 📸 PA

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

Katalin hercegné 14 évvel ezelőtt

Katalin hercegné sokat változott az elmúlt 14 évben. Nézd, hogyan festett, mielőtt hercegné lett!

Ezt is szeretjük