Harry herceg nem szeretett Vilmossal és Katalinnal együtt megjelenni: ebből lett elege
Harry herceg gyakran érezte magát felesleges, harmadik keréknek.

harry vilmos katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry és Vilmos testvéri kapcsolata hosszú éveken át töretlen és nagyon szoros volt, sőt a két herceg gyakran vállalt közösen el különféle feladatokat, amelyeket a királyi család tagjaiként végeztek.

Miután 2011-ben Vilmos megnősült, Katalin hercegné is hivatalosan szolgálatba lépett a család dolgozó tagjaként. Számtalanszor előfordult a 2010-es években, hogy a három előkelőség együtt ment el egy-egy rendezvényre vagy kiállítás megnyitójára. Bár Sussex hercege sógornőjével is kiváló kapcsolatot ápolt évekig, ám mégsem szeretett vele és testvérével minden helyre elmenni hivatásos ügyekben, erről Katie Nicholl királyicsalád-szakértő beszélt az Entertainment Tonightnak.

Harry herceg ezért nem szeretett Katalinnal és Vilmossal megjelenni

Nicholl elmondta, azon kevesek közé tartozik, aki már kiolvashatta a hamarosan megjelenő botránykönyvet, ami A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család címet kaptaEzt elolvasva és a saját, eddig tudott információforrásai alapján mesélte el, hogy amíg Meghan nem lépett Harry életébe, a herceg gyakran a felesleges, harmadik kerék szerepében érezte magát. Emiatt pedig boldogtalan volt.

harry vilmos katalin
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Az egyik visszatérő téma a könyvben egyértelműen az, hogy Harry mennyire érezte magát felesleges harmadiknak Vilmosék mellett. Persze a média imádta, hogy ők együtt jelentek meg mindenhol, ám a valóságban ezt nem élvezte Harry. Én is hallottam néha, hogy erre panaszkodott, sosem tudott maximálisan belesimulni ebbe a feladatba. Azt hiszem, hogy míg Vilmos és Katalin mindent megtett azért, hogy a herceg jól beilleszkedjen a triójukba, ám Harry mindig is a saját útját kereste - magyarázta a szakértő.

Miután Meghan a képbe került, minden megváltozott.

harry katalin vilmos
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Meghan egyfajta katalizátorként működött, ő adott Harrynek elég önbizalmat, hogy kilépjen Vilmos és Katalin árnyékából, és kiszabaduljon abból a dinamikus trióból, ami néha kényelmes és megfelelő volt számára, de a valóságban sosem erre vágyott teljesen - tette hozzá a szakértő, aki még Meghan védelmébe is kelt.

Úgy véli, a közvélemény a hercegnét hibáztatja azért, hogy végül januárban bejelentették a királyi családból való kiválásukat, majd március végén végleg visszavonultak a betöltött szerepkörükből, ám szerinte Harry volt az, aki igazából tényleg új életre vágyott.

Katalin legszebb fehér ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin legszebb fehér ruháit.

Ezt is szeretjük