Harry és Meghan sosem térnek vissza a királyi családba: bennfentes újságírók árulták el az okát
Harry és Meghan nem valószínű, hogy valaha is újra képviselni fogja a koronát, ennek ez az oka.

meghan-és-harry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020 januárjában jelentették be, hogy visszalépnek a királyi családban betöltött magas rangú szerepkörükből, illetve anyagilag teljesen függetlenné válnak. Az egész világot megdöbbentette a döntésük, ezután megindultak a kiválással kapcsolatos tárgyalások. A királynő elfogadta a döntésüket, így hivatalosan március 31-ével visszavonultak.

A házaspár és kisfiuk, Archie azóta az Egyesült Államokban kezdtek új életet, Los Angelesben éltek pár hónapot Tyler Perry komikus és színész otthonában, majd július elején átköltöztek az általuk vásárolt házba a Santa Barbara megyei Montecitóba. A hercegi pár kapott egyévnyi haladékot a királynőtől, ez idő alatt bármikor meggondolhatják magukat. Omid Scobie és Carolyn Durand újságírók szerint nincs arra esély, hogy újra képviseljék a koronát, ennek okát nekünk mesélték el egy exkluzív, online interjú keretében, amelynek leszervezésében a 21. Század Kiadó hatalmas segítséget nyújtott nekünk.

Harry herceg és Meghan hercegné emiatt nem tér vissza

Omid Scobie az udvar sajtómegjelenéseinek szerkesztője, a Harper's Bazaar és az ABC News munkatársa. Carolyn Durand Emmy-díjas producer és író, aki közel két évtizedet töltött Londonban a Buckingham- és a Kensington-palotában, illetve a Clarence House-ban, számos fontos eseményen részt vett, illetve többször készített interjút a királyi család tagjaival, például Harry herceggel is.

Igazi bennfentesnek számítanak, nem csoda, hogy ők írták meg A szabadság nyomában. Harry és Meghan - Egy modern királyi család című könyvet is a házaspárról, ami idén augusztus 11-én jelent meg világszerte. A kiadvány megjelenése után azonnal megindultak a spekulációk arról, hogy egyesek mennyire nem örülnének annak, ha Meghanék visszatérnének a családba dolgozó tagokként, illetve nem is lenne semmi esélyük arra, hogy visszafogadják őket.

GettyImages-1069849536
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Omid Scobie elmondta nekünk, hogy ő maga is olvasta ezeket az írásokat, de hangsúlyozta, hogy Erzsébet királynő tiszta szívéből ajánlotta fel nekik, hogy bármikor visszatérhetnek, így cáfolta azt a pletykát, hogy nem látnák őket újra szívesen a családban.

- A királynő nagylelkűen nyitva hagyta nekik azt a kis kaput, nemcsak uralkodóként, hanem szerető nagymamaként is tette mindezt. Szerintem ezzel egyértelműen kimutatta, mennyire támogatja Harryéket. A hercegi pár egyértelműen csak előretekint most már, emiatt nem valószínű, hogy valaha is visszatérnek a régi életükhöz, és újból a koronát szolgálják. Persze jól tudják, hogy a királynő támogatja őket, és az ajtaja mindig is nyitva áll előttük, ennek tudata pedig biztosan megnyugtató hatással van rájuk - mesélte a Femina.hu-nak a szakértő.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon elfoglaltak jelenleg is, azon dolgoznak, hogy új fejezetet indíthassanak az életükben, kaliforniai otthonukat csinosítgatják, az a véleményem, hogy most már ott is lesz a bázisuk. Benne vannak a nonprofit szervezetük, az Archewell elindításában is. Szerintem megtalálták a maguk útját, és most nagyon boldogok, sokkal szabadabbnak és pozitívabbaknak érzik magukat - tette hozzá.

Carolyn Durand egyetértett kollégájával. Ő arról is beszélt, hogy Harry és Meghan sokáig rágódtak a visszavonulásukon.

- Harry azért sokáig gyötrődött, mégis a királynőt szolgálta hosszú éveken át, a katonaságban betöltött szerepköre is nagyon fontos volt számára. Végül a családjuk miatt hozták meg ezt a komoly döntést, úgy gondolták, hogy ez lesz a leghelyesebb, ha visszalépnek. A kis Archie helyzetét is szemmel tartották, szükségük volt a privát életre - magyarázta nekünk.

A könyv, amit Omid Scobie és Carolyn Durand írt, idén augusztusban jelent meg világszerte.
A könyv, amit Omid Scobie és Carolyn Durand írt, idén augusztusban jelent meg világszerte.
Fotó: 21. Század Kiadó

Harry életében megváltozott a prioritás. A családja az első.

A herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje feleségét, nem szeretné, ha a történelem megismételné önmagát, és Diana sorsára jutna az egykori színésznő.

- Harry mindig is egy védelmező alkat volt, miután Archie megszületett, ez a személyiségjegye csak még jobban megerősödött - tette hozzá Scobie.

Szerintük nagyon erős kapcsolat az övéké, Durand úgy látja, a hercegné nagyon kiegészíti a herceget, rengeteg közös van bennük, Harry egyébként mindig is hangoztatta, hogy ő egy igazi partnert keres maga mellé, és ezt Meghanban meg is találta, élete szerelme mellett sokkal magabiztosabb és boldogabb lett. 

Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb kreációk, amelyekben Meghan hercegné képviselte a királyi családot.

Ezt is szeretjük