Most már Harry herceg is besokallt - Ezt tiltotta meg Meghannek
Úgy fest, ebben a kérdésben a trónörökös véleménye nem megvétózható.

meghan-markle-szmoking-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné igazi álompárnak tűnnek, akik között még sohasem hangzott el egy hangos szó sem. A herceg sok mindent feláldozott azért, hogy elvehesse a kedvesét, ugyanis minden bizonnyal nem volt könnyű meggyőzni a nagymamáját, hogy adja áldását az elvált, amerikai színésznővel köttetendő házasságára.

Már Harry-nek is sok volt Meghan nadrágjaiból

Persze Meghan is sok mindenről lemondott: elhagyta a hazáját, hátrahagyta az egyik szeretett kutyáját, aki már túl idős volt az utaztatáshoz, felhagyott a színészkedéssel, és megváltoztatta a stílusát is a szerelméért. Habár a mélyen dekoltált ruhácskáit Los Angeles-ben hagyta, valamiről képtelen volt megválni: az imádott nadrágkosztümjeitől.

Katalin szinte azonnal átállt a királyi családtól elvárt öltözködésre, Meghan azonban még szívesen bontogatná a szárnyait, és kísérletezne - ennek azonban Harry cseppet sem örül. Ugyan nincs különösebb baja a felesége divathóbortjait illetően, de már neki is kezd kicsit sok lenni, hogy szoknyák helyett mindig csak nadrágban látni a hercegnét, így az ausztrál körútjuk előtt közölte: szó sem lehet róla, hogy Meghan szmokingot viseljen egy tervezett gálavacsorán.

meghan-markle-szmoking-nagy

Meghan ugyanis szeretett volna egy vagány Stella McCartney-kreációt viselni a rendezvényen - ahogy annak idején Diana is tette -, de Harry hajthatatlan volt: szó szerint megtiltotta Meghannek, hogy felvegye az igencsak maszkulin darabot. Hiába, ezt az árat meg kell fizetnie mindenkinek, aki bekerül a világ leghíresebb famíliájába.

Ezt is szeretjük