Harry és Meghan Amerika egyik elit városában vettek új házat: kaptak érte hideget-meleget
Harry herceg és Meghan hercegné már nem Los Angelesben élnek.

meghan és harry cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné, miután hivatalosan is visszavonultak a királyi család dolgozó tagjaiként, Amerikában kezdtek új életet. Márciusban Kanadából az Egyesült Államokba költöztek, ideiglenesen Tyler Perry komikus luxusotthonában laktak hónapokon keresztül.

Eleinte úgy tűnt, hosszabb távra maradnak Perry otthonában, hiszen még Meghan édesanyja, Doria Ragland is odaköltözött hozzájuk, ám Sussex hercege és hercegnéje gyermekükkel, Archie-val átköltözött Santa Barbarába, írta meg a Page Six.

Harry herceg és Meghan hercegné Santa Barbarába költöztek

Már több mint hat hete élnek Santa Barbarában, ami az Egyesült Államok egyik legelitebb városának számít, olyan neves emberek laknak a szomszédságukban, mint Oprah Winfrey vagy Ellen DeGeneres.

Harry és Meghan Santa Barbara városában találták meg új otthonukat.
Harry és Meghan Santa Barbara városában találták meg új otthonukat.
Fotó: Jordan Siemens / Getty Images Hungary

- Most már senkinél sem vendégeskednek, az általuk vásárolt ingatlanban élnek. Ez az a hely, ahol a közös jövőjüket tervezik. Ez a legelső olyan otthon, amit ők maguk vettek, érthető, hogy különleges időszak ez számukra - magyarázta a bennfentes, aki hozzátette, azért szeretett bele a házaspár a környékbe, mert sokkal csendesebb, mint Los Angeles, illetve szerintük kisfiuk, Archie is normálisan nőhet itt fel.

GettyImages-1173078320
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A rajongóknak megoszlott a véleménye a döntésükről, az E! News Instagram-oldalára kitette a hírt, alatta többen is odakommenteltek. Többen sok sikert és szép életet kívántak nekik azon a platformon, míg más így fogalmazott: "ezt a két embert már nem tudom elviselni, folyton amiatt hisztiznek, hogy privát életre van szükségük, mégis valahogy a sajtó felé egy közeli ismerőssel kiszivárogtatják az infókat magukról".

A Twitteren az egyik felhasználó kiírta, hogy vajon mégis miből sikerült megvenniük az ingatlant, ha már nem is a brit adófizetők pénzéből élnek. Más pedig így fogalmazott: "Kíváncsi vagyok, hogy a Frogmore Cottage költségeit kifizették-e már. Az fontosabb azért ennél" - írta. Mint köztudott, angliai otthonuk, a Frogmore Cottage felújítására 2,4 millió fontot, átszámítva 931 millió forintot költöttek el a brit adófizetők pénzéből. A hercegi pár, miután lemondott arról, hogy a koronát képviseljék hivatalosan, megígérték, hogy a fentebb említett összeget visszafizetik.

Diana hercegnő bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan uralta a strandot Diana hercegnő.

Ezt is szeretjük