Harry ezzel a szokásával az őrületbe kergeti Meghant - A herceg őszintén vallott róla

A BBC dokumentumfilmjében osztotta meg a herceg, mivel borítja ki olykor a feleségét.

meghan-hercegne-harry-herceg-gyerekei-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné május óta élnek boldog házasságban, jelenleg ők számítanak az első számú álompárnak a világon. Persze, mint minden kapcsolatban, náluk is vannak apróbb konfliktusok, emellett mind a kettejüknek vannak olyan szokásai, melyeket a másik nehezebben tolerál. A herceg most őszintén elmondta, ő mivel tudja olykor őrületbe kergetni bájos nejét.

Ez Harry herceg rossz szokása

A BBC legutóbbi, Károly hercegről szóló dokumentumfilmjében számos királyi családtagot meginterjúvoltak. Természetesen Harry is sorra került, akinél szóba került a házassága is. A herceg elárulta, hogy folyton lekapcsolja a villanyt, ez a szokása azonban nem nagyon tetszik Meghannak, aki, mint kiderült, egyáltalán nem szeret sötétben lenni.

meghan és harry
Fotó: Pool/i-Images/Northfoto

- A feleségem ilyenkor mindig ezzel jön: miért kapcsoltad le a lámpát? Sötét van! Én erre ezt mondom: elég, ha csak egy lámpa ég, nem kell még mellette vagy hatnak világítania - mesélte a herceg.

Szerencsére ez az apróság nem sok vizet zavar a hercegi pár házasságában, ráadásul boldogabbak most nem is lehetnének, hiszen 2019 tavaszán megszületik első közös gyermekük. Rajongók milliói várják a hercegi bébit, ráadásul már most mennek a találgatások, hogy fog kinézni a babájuk, illetve kislányt vagy kisfiút hord-e Meghan a szíve alatt.

Ezt is szeretjük