Harry és Meghan Los Angelesbe költöztek át - Emiatt hagyták el Kanadát
Harry és Meghan elhagyták Kanadát, az angyalok városa lett az új otthonuk.

harry meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2019 novemberében mentek el Kanadába, hogy ott töltsék az ünnepeket. Január elején Sussex hercege és hercegnéje visszatért néhány napra Londonba, ám miután bejelentették, hogy visszalépnek a királyi család magas rangú tagjaiként a betöltött szerepkörükből, Meghan másnap Kanadába repült. A botrány kirobbanása után Harry néhány napot még Angliában töltött, hiszen Erzsébet királynővel muszáj volt tárgyalniuk a döntéséről, és arról, miképpen fogják megoldani a visszalépést, a herceg csak ezután hagyta el az Egyesült Királyságot.

Február végén utolsó kötelezettségei miatt visszatért Harry Kanadából Londonba, pár nappal később Meghan is követte őt. Legutoljára együtt március 9-én, a Nemzetközösség napja alkalmából megrendezett szertartáson képviselték utoljára a királyi családot, ezután ismét visszatértek Kanadába. Számos külföldi lap, a People magazin, a Daily Mail és a The Sun is arról értekezett, hogy a házaspár kisfiukkal, Archie-val együtt most Los Angelesbe költözött.

Harry és Meghan ezért költöztek át Los Angelesbe

Az amerikai People-nek egy a párhoz közel álló bennfentes elkotyogta, hogy Harryék most már Meghan szülővárosában, Los Angelesben tartózkodnak. Ott lakik a hercegné édesanyja, Doria Ragland is, de az asszony most sokkal gyakrabban láthatja szeretett lányát, vejét és unokáját. A város magányosabb részén élnek jelenleg, és nem hagyják el az otthonukat a koronavírus-járvány miatt.

Korábban a lap már megírta, hogy a házaspár az angyalok városában nézegetett házakat, akkor egy bennfentes így nyilatkozott.

- Harry csak a családja jövőjére koncentrál. Kaliforniában szeretnének élni. A herceg már nem akar visszatérni - magyarázta.

A The Sunnak is nyilatkozott egy közeli forrás, aki elmondta annak okát, hogy miért hagyták el Meghanék Vancouvert.

- Rájöttek, hogy Kanada hosszú távon nem jó megoldás a számukra, Los Angeles viszont sokkal jobb, hiszen ott eleve sokan támogatják őket. A hollywoodi ügynökökből, PR- és üzleti szakemberekből álló új csapatuk is ott tartózkodik. Meghannak sok barátja van itt, és az édesanyja is az angyalok városában lakik - mondta.

Miután bejelentették visszalépésüket, felröppentek a hírek, hogy Meghan visszatér a filmiparba, bár egyelőre színésznőként nem, de narrátorként tényleg elvállalt egy munkát. Tegnap megjelentette a Disney Plus két természetfilmjének, az Elephant és a Dolphin Reef közös trailerét, míg az utóbbit Natalie Portman, az előbbit a hercegné fogja narrálni.

Fizetést nem kap ezért, a pénzt az Elephants Without Borders nevű szervezetnek ajánlotta fel, akik az elefántok megsegítésére jöttek létre.

Így képviselte Meghan utoljára a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viselt Meghan hercegné az utolsó hivatalos feladatai elvégzésekor.

Ezt is szeretjük