Harry és Meghan tanácsokat osztott a koronavírus idejére - Zúgolódnak a kommentelők
Harry és Meghan jótanácsokat adtak a koronavírus idejére, kaptak érte hideget és meleget is.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus kapcsán az elmúlt hetekben számos világsztár adott jótanácsokat rajongóinak, sokan buzdították arra az embereket, hogy alaposan mossanak sűrűn kezet, illetve ha tehetik, inkább maradjanak otthon.

Harry herceg és Meghan hercegné tegnap hivatalos Instagram-oldalukra töltötték fel a WHO által megfogalmazott jótanácsokat: mossanak az emberek rendszeresen kezet, ne nyúljanak az arcukhoz, figyeljenek oda a higiéniára, ne érintkezzenek másokkal, ha a vírus első tüneteit észlelik magukon, forduljanak orvoshoz, illetve kövessék figyelemmel azokat a szabályokat, amiket a szakemberek és törvényhozók hoznak, és tartsák is be azokat.

Harry hercegék ismét kihúzták a gyufát a kommentelőknél

Sussex hercege és hercegnéje csak jóindulatból posztolta Instagramjukra ezeket a tanácsokat, amelyekkel szerették volna felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos ezekben a nehéz napokban összefogniuk az embereknek, és szerették volna azt tudatosítani mindenkiben, hogy vegyék komolyan az egészségügyi szakemberek által megfogalmazott szabályokat. Kaptak hideget és meleget a kommentelőktől, többen köszönetet mondtak a hercegi párnak a posztjukért, mások azonban felháborodtak rajta.

"Miért ismétlitek el nekünk a WHO tanácsait?", "Nagyon elkéstetek ezzel, már mindenki tudja ezeket a tanácsokat", "Ezek ugyanazok a tanácsok, amiket a kormányunk is adott nekünk. Muszáj állandóan a reflektorfényben lennetek?", "hagyjátok abba a kioktatást, helyette adakozzatok", "Te nem akartál Angliában maradni! Nem akartál megismerni minket, angolokat vagy Harry családját! Szóval fejezd ezt be, Meghan, nem kell bennünket kioktatnod a világ másik végéről. Ha hiszed, ha nem, mind tudjuk, hogy meg kell mosnunk a kezünket." - fogalmazták a kritikus kommentelők.

A múlt héten is kitettek egy posztot a koronavírussal kapcsolatban. Akkor arra ösztönöztek mindenkit, hogy támogassák azokat, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy megállítsák a vírust. Arra is motiválták az embereket, legyenek kedvesebbek egymással ezekben a nehéz időkben.

- Gyakran beszélünk együttérzésről, az életünket ez befolyásolja valamilyen módon, globálisan is ez köt össze bennünket. Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy empátiával és kedvességgel forduljunk egymás és a közösségünk felé.

Ez a posztjuk sem aratott túl nagy sikert.

"Ti önző emberek, mit tudtok az összetartásról és az empátiáról? Szerintem nem sok mindent.", "Na a tanácsotokra nekem biztosan nincs szükségem, főleg azután, ahogy a királynővel viselkedtetek. Egyszerűen nem bírjátok elviselni, hogy a címlapon most nem ti vagytok, hanem sokkal fontosabb dolgok." - írták nekik a kommentelők.

Hírességek, akiket koronavírussal diagnosztizáltak

Szinte naponta derül ki egy-egy hírességről, hogy koronavírusos, legutóbb Placido Domingónak lett pozitív a tesztje. Képes összeállításunkban megnézheted, mely világsztárok kapták el legelőször a betegséget.

Ezt is szeretjük