Harry és Meghan újra felrúgják a hagyományokat - A királynő ennek nem biztos, hogy örül
Harry herceg és Meghan hercegné idén nem a királynővel karácsonyozik.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjai a szeretet ünnepén II. Erzsébet királynő privát otthonában, a nortfolki Sandringham-kastélyban gyűlnek össze. Természetesen mindig megvan a pontos menetrend, mit csinálnak a családtagok ebben az időszakban, ám Harry herceg és Meghan hercegné idén nem a királynővel karácsonyoznak.

Meghan és Harry emiatt rúgják fel idén a hagyományokat

A The Sun információi szerint a sussexi pár biztosan nem Sandringhamben karácsonyozik, ezt a családhoz közel álló forrás kotyogta ki a lapnak. Azért döntöttek így, mert újdonsült szülőkként muszáj kipihenniük a fáradalmaikat. Archie májusban jött a világra, azóta pedig gyökeresen megváltozott Meghanék élete, hiszen a hivatalos kötelességeik mellett szülőkként is helyt kell állniuk.

Ingrid Seward több királyi családtagról szóló könyvet is írt már, így ő vérbeli szakértőnek számít, a lapnak elmondta a véleményét a hírrel kapcsolatban.

- A karácsony elég stresszes lehet Sandringhamben, így nyilvánvaló, hogy a kis Archie-val még nem akarják ezt bevállalni - vallotta be, majd hozzátette, hogy rengeteg apróság töltötte már ott az ünnepeket, így a kastély teljesen gyerekbarát.

- Szerintem kicsit szomorú, hogy nem szeretnének részt venni a családi ünnepségen, tekintettel arra, hogy II. Erzsébet és Fülöp herceg már igen szép korban járnak. A királynő talán most kicsit megsértődött, de ő túlságosan is kegyes, hogy mindezt a nyilvánosság előtt kimutassa - tette hozzá a szakértő.

A hír hallatán többen azt feltételezik, Meghanék döntését az is befolyásolta, hogy Harry és Vilmos viszonya nem éppen a legjobb jelenleg. Nagyon eltávolodtak egymástól, a kapcsolatuk akkor kezdett romlani, miután Meghan bekerült a családba.

Meghan stílusa inspiráló hatással van Katalinéra

Katalin hercegnét általában virágos maxiruhákban, csipkeruhákban, valamint kabátruhákban lehet a legtöbbször látni, de olykor ő is Meghanhoz hasonlóan a nadrág-felső kombóra teszi le a voksát.

Ezt is szeretjük