Harry és Meghan gyerekei hivatalosan is hercegi rangot kaptak Károly királytól: így derült ki

Tényleg megkapták a hercegi rangot Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már szeptemberben is megírtuk, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei hercegi rangra jogosultak.

 V. György király szabálya alapján az uralkodó unokáit is illeti a hercegi cím, így Lilibet Diana hivatalosan is hercegnő, Archie pedig herceg.

Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei hercegi rangot kaptak

Eddig Meghanék még sosem hivatkoztak a nyilvánosság előtt a gyerekeikre hercegként és hercegnőként, azonban a házaspár szóvivője egy közleményben tudatta, hogy március 3-án megkeresztelték a kislányukat. A tájékoztatásban szerepelt a hercegnő szó is.

GettyImages-1409487825
Fotó: Michael M. Santiago / Getty Images Hungary

- Megerősíthetem, hogy Lilibet Diana hercegnőt megkeresztelte március 3-án, pénteken Los Angeles érseke, John Taylor tiszteletes.

Harryék csak hivatalos helyzetekben hivatkoznak a gyerekeikre hercegként és hercegnőként, a mindennapi életben nem úgy szólítják őket az otthonukban. Azt vallják, majd Archie és Lili felnőttként eldöntik, akarják-e ezt a rangjukat használni vagy sem.

A People magazin riportjából kiderült, hogy a szertartáson körülbelül 20-30 fő vett részt, a kislány keresztapja Tyler Perry lett, aki még 2020-ban felajánlotta ideiglenesen Los Angeles-i luxusvilláját Harryéknek. A keresztanya kilétét nem fedték fel.

Lilibet Diana sosem látott fotókon

Harrynek Lilibet Dianáról mindig az édesanyja jut az eszébe.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük