Meghan és Harry ma 2 éve házasodtak össze - Ritkán látott esküvői fotókkal köszöntötték őket
Ma két éve, hogy Meghan és Harry kimondták a boldogító igent.

harry és meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné számára különleges a mai nap, ugyanis már második házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

2018. május 19-én az egész világ nyomon követte az esküvőjüket, hiszen élőben sugározta azt számos tévécsatorna. A hivatalos adatok szerint közel kétmilliárd ember volt szemtanúja a nagy napjuknak. Az évfordulójuk alkalmából rengeteg rajongó köszöntötte fel őket, a hivatalos életrajzi könyvük írója, Omid Scobie ritkán látott esküvői képeket posztolt róluk.

Ritkán látott esküvői fotók Harryről és Meghanról

A Harper's Bazaar újságírója Twitterén gratulált Sussex hercegének és hercegnéjének: "Ma két éve, hogy megtörtént! Mivel Harry herceg és Meghan hercegné most ünneplik házassági évfordulójukat, ennek alkalmából néhány kevésbé látott fotót teszek ki az esküvőjükről" - fogalmazta.

Posztjára rengeteg lájk érkezett, több rajongó is kedves üzeneteket küldött: "Az övékét és Diana hercegnő esküvőjét sem felejtem el sosem, mind a kettő gyönyörű és csodálatos pillanat volt.", "Annyira összeillenek! Imádkozom az égiekhez, hogy egy nap úgy szeressen engem valaki, ahogy Harry imádja Meghant" - fogalmazták.

Az életrajzíró könyve Meghanékról 2020 augusztusában jelenik meg, a kiadványról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Ugyanazokat a képeket posztolta, amelyeket 2019-ben Harry és Meghan egykori Instagram-oldalára, a Sussex Royalra töltött fel. Mióta Harryék március végén hivatalosan is letették a lantot a királyi család dolgozó tagjaiként, azóta a royal, azaz a királyi kifejezést nem használhatják, emellett az ő királyi fensége megszólítás sem illeti meg őket. A szabályok március 31-ével léptek életbe, azóta a Sussex Royalra nem posztolnak semmit.

Már ilyen nagy a kis Archie

Harry és Meghan május 6-án mutatta meg utoljára Archie-t, aki pont aznap ünnepelte első születésnapját.

Ezt is szeretjük