Harry herceg és Meghan nyilvánosan csókcsatáztak - Kínos helyzetbe kerültek miatta
Le is kapták a fotósok a ciki pillanatot.

meghan-hercegne-harry-herceg-csokcsata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné között dúl a szerelem, ami nem is meglepő, hiszen alig két hónapja keltek egybe. Láthatóan odavannak egymásért, még a hivatalos rendezvényeken is képtelenek elengedni egymás kezét, tegnap pedig a csókcsatájuk miatt kerültek bajba.

Nyilvánosan csókolóztak

A trónörökös és felesége tegnap a Royal County of Berkshire Polo Klubba látogattak el, ahol Harry még egy barátságos mérkőzésen is részt vett. A herceg meg is nyerte a csapatával a kupát, örömében pedig hosszú csókot váltott szerelmével.

A baj csak az, hogy éppen akkor tette, mikor a barátja, Nacho Figueras át akarta neki adni a serleget, de ő nem vette észre, mert még mindig Meghan ajkain csüngött. Szegény Figueras kínos csendben várta meg a csók végét, a fotók pedig persze ezúttal is bejárták az internetet.

meghan-hercegne-harry-herceg-csokcsata-nagy

Persze, mivel ezeréves cimborák, egyáltalán nem bánta, hogy Harry belefeledkezett az intim pillanatba a feleségével - ezt nyilatkozta a Daily Mailnek az incidens után:

- Meghan csodálatos, bájos nő. Nagyon örülök, hogy Harry végre megtalálta azt, akit keresett. Csodás pillanatok várnak még rájuk, csak most kezdték meg a közös életüket. Meghan nagyon élvezte a játékot, nagyon szurkolt Harry-nek. Látszik, milyen boldogok együtt - mondta Nacho Figueras a lapnak.

Ezt is szeretjük