Fotókon Harry és Meghan titkos szerelmi fészke - 300 éve épült
A hercegi pár itt rendezi a bulikat.

harry-meghan-szerelmi-feszek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és felesége, Meghan hercegné megtalálták a legjobb megoldást azokra a napokra, amikor távol szeretnének lenni kicsit a királyi udvar szorításától: vásároltak maguknak vidéken egy kis kuckót, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak.

Ez a hercegi pár szerelmi fészke

A Westfield Lodge néven ismert épület háromszáz évvel ezelőtt épült, és eredetileg marhákat szállásoltak el benne. Az istállók helyén már étkező, a takarmánytároló helyén pedig nappali áll. Természetesen hat hálószoba és fürdők is találhatók a házban.

A birtokhoz egy óriási kert is tartozik, úgyhogy a szomszédokat nemigen zavarják meg, bármekkora bulit csapnak. Igaz, nem is lakik a környéken senki más, a legközelebbi birtok kilométerekre van a háztól.

Az egykori marhatelepet 15 évvel ezelőtt újították fel, és most igazi romantikus kis kuckó, ahol meghúzhatja magát az ifjú házaspár. Már vendégeket is hívtak a szerelmi fészkükbe: George és Amal Clooney, Serena Williams, Nick Jonas és Priyanka Chopra is járt már náluk.

Természetesen nem ez lesz a végső otthonuk, a windsori Frogmore Cottage-ba költöznek néhány hónap múlva, azonban, míg zajlanak a felújítási munkálatok, ez tökéletes kis menedék nekik.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük