Harry és Meghan hónapokig titkolták, hogy jegyben járnak: most derült ki

Harry herceg és Meghan hercegné három hónapig titkolták, hogy jegyben járnak.

harry meghan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg egy év járás után térdelt le Meghan Markle elé, hogy megkérje a kezét. Az örömhírt a palota 2017. november 27-én jelentette be.

Az akkor adott, közös interjújukban elmesélték, hogy egy nagyon romantikus pillanat volt az eljegyzésük, ám az augusztusban megjelenő A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család című könyvből kiderült, hónapokig titkolták, hogy hamarosan egybekelnek.

Harry és Meghan már 2017 augusztusában eljegyezték egymást

Omid Scobie és Carolyn Durand új kiadványából már lehozott néhány részletet a Times és a Sunday Times, ezekből az is kiderült, hogy Meghan kezét a 36. születésnapján, azaz 2017. augusztus 4-én kérte meg a herceg. Akkor pont Botswanában voltak együtt.

Meghan és Harry a 2017-es Invictus Games rendezvényen.
Meghan és Harry a 2017-es Invictus Games rendezvényen.
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

2017 szeptemberében együtt jelentek meg az Invictus Games eseményen, ahol a hercegné Misha Nonoo divattervező hófehér kreációját viselte, ami a "husband shirt", azaz a "férj ing" névvel került anno a boltok polcaira. Úgy vélik, Sussex hercegnéje titkon így üzente meg az embereknek, hogy hamarosan ő lesz a herceg felesége.

A közös interjún azt mesélték, hogy akkor jegyezték el egymást, amikor csirkét sütöttek közösen egy kellemes estén.

GettyImages-960089334
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A kapcsolatukról számos más részlet kiderül az új könyvből, például amikor az udvarlás időszaka volt csak még, már a második randin tudták, hogy ez örökké szól, de az is benne áll, hogy Harry vallott először szerelmet.

Egyforma ruhában a királyi csemeték

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes volt György és Archie herceg csíkos kertésznadrágjaikban, valamint további hasonló szetteket mutatunk a királyi család csemetéin.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük