Harry herceg és Meghan bekeményített - Ezt tiltották meg a barátaiknak
Harry hercegnél és Meghannál betelt a pohár.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Harry herceg felesége lett Meghan, a figyelem még jobban rájuk összpontosul. Ráadásul az utóbbi időben az újdonsült feleség a Markle család céltáblájává vált, így nem is csoda, hogy már az ideg-összeroppanás szélén áll. Éppen emiatt hozott az ifjú pár egy szigorú döntést.

A barátaik nem mondhatnak semmit

A Vanity Fairnek egy, a párhoz közel álló ismerős elárulta, hogy Harry és Meghan megtiltották a barátaiknak, hogy bármilyen információt is kikotyogjanak róluk.

- Mind a ketten elvárják a diszkréciót és a hallgatást. Ha a sajtónak beszélsz, akkor ki leszel tagadva a baráti körből. Harry régen egyáltalán nem törődött azzal, mit írtak róla a lapok, csak annyit mondott rájuk, hogy tele vannak sületlenségekkel - magyarázta a lapnak a meg nem nevezett forrás, aki hozzátette, a herceg szeretné megóvni Meghant.

meghan-markle-zold-viragmintas-ruha-1

A Telegraph újságírója és szerkesztője, Camilla Tominey igazi királyicsalád-szakértőnek számít Angliában, elmondása szerint a Meghan apjáról szóló folyamatos cikkezések és viták nagyon kiborították a párt.

- Harry egy erős érzelmi erődöt épített önmaga és Meghan köré. Mindkettőjüket rendkívül felháborította Thomas Markle viselkedése, illetve az, ahogy Meghan féltestvére, Samantha és a többi rokon beszélt róluk a sajtónak - mesélte.

Elmondása szerint Harry édesanyja tragikus esete miatt is nagyon félti a feleségét.

- Mindkét herceg, Harry és Vilmos is óvja a magánéletét, az édesanyjuk halála óta mindent megtesznek azért, hogy a sajtót minél kevésbé avassák be az életükbe. Nagyon védik a feleségeiket és a családtagjaikat, nem szeretnék, ha a '80-as és '90-es évek történelme megismételné önmagát - tette hozzá.

Ezt is szeretjük