Harrynél és Meghannál betelt a pohár: ezért kellett értesíteniük a rendőrséget
Harry herceget és Meghan hercegnét megállás nélkül zaklatják a lesifotósok Los Angelesben.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné jelenleg Tyler Perry humorista 18 millió dollárt, azaz 5,8 milliárd forintot érő luxusvillájában élnek Los Angeles egyik legelitebb negyedében. 

Még tavasszal költöztek a Beverly Hills-i villába, előtte Kanadában éltek pár hónapot. A magánéletükre mindenki kíváncsi, főleg azóta, mióta visszaléptek a királyi családban betöltött magas rangú pozíciójukból, emiatt számos helyi bulvárlap rájuk irányította a drónjait és a lesifotósait.

Harry herceg és Meghan hercegné már a rendőrségnek is szóltak

A The Daily Beast amerikai lapnak egy, a párhoz közel álló forrás nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Harry és Meghan otthonába több drón is beférkőzött, ráadásul elég alacsonyra lemerészkedtek, volt, hogy a földtől mindössze hat méteres távolságban repültek azért, hogy exkluzív felvételeket készíthessenek róluk.

meghan és harry
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Csak ebben a hónapban ötször jelentették a rendőrségnek, hogy drónok repkedtek az otthonuk területén a beleegyezésük nélkül.

- Látják, hogy ezek a drónok elég közel merészkednek hozzájuk, úgy vélik, nagy eséllyel lesifotósok irányítják ezeket a szerkezeteket, de van egy másik feltételezésük is. Amikor összeházasodtak, közvetlenül előtte Meghan több rasszista üzenetet és halálos fenyegetést kapott, így sajnos nem zárhatják ki, hogy merénylők leselkednek rájuk - magyarázta a bennfentes a lapnak.

tyler perry otthona ahol meghan és harry lakik
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A pár közeli barátja szerint nem csoda, hogy Meghan hercegnééknél betelt a pohár, ezt a fajta zaklatást senki nem viseli el hosszú távon.

- Képzeld csak bele magad az ő helyzetükbe. Te hogyan éreznéd magad, ha a fejed fölött pár méterrel röpködnének a drónok, miközben te csak önfeledten játszanál a fiaddal a kertben? - tette fel a költői kérdést az újságírónak, majd hozzátette, úgy véli, sokan megfeledkeznek arról, hogy Harry hercegék hús-vér emberek, akik csak biztonságban szeretnék tudni magukat az otthonukban.

Nemcsak a drónokkal, hanem az utcán lévő lesifotósokkal is meggyűlik a bajuk rendszeresen. A múlt hónapban két autó üldözte őket, a paparazzók ráadásul roppant agresszív és kiszámíthatatlan vezetési stílusról tettek tanúbizonyosságot.

Így fest az egyéves Archie

Harry és Meghan kisfia május 6-án lett egyéves, akkor egy videóban mutatták meg őt. Nézd, hogy hasonlít Archie édesapjára!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük