"Harrynek bonyolult kapcsolata volt Kamillával" - A herceget figyelmeztették, hogy ne tálaljon ki mostohájáról
Harry herceg új könyve, a Spare, azaz a Tartalék külföldön már január 10-én megjelenik.

harry-és-kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg új könyve január 10-én kerül a boltok polcaira külföldön, a memoárja a Spare, azaz a Tartalék címet kapta. Magyarul a Corvina kiadásában jelenik meg március 17-én.

Az emberek már tűkön ülve várják, vajon milyen családi titkokról rántja le a leplet az Amerikában élő előkelőség, a The Sunnak erről mesélt egy bennfentes. 

Harry herceg könyvének megjelenése

Sussex hercege, mióta az Egyesült Államokban kezdett új életet családjával, több alkalommal adott interjút a nyilvánosságnak a királyi családról. A memoárja is várhatóan felkavarja majd az állóvizet, amelynek középpontjában a bátyjával, Vilmos herceggel való kapcsolata áll majd, de Diana hercegnőről is szó lesz. Azonban a bennfentes elárulta, hogy a herceget figyelmeztették Kamilla királynéval kapcsolatban.

GettyImages-1243399880 (1)
Fotó: Bryn Colton / Getty Images Hungary

- Károly királynál Kamilla a vízválasztó. Ha Harry szapulja őt, akkor az uralkodónál betelik a pohár, és cselekedni fog, ezt a herceg pontosan tudja. Harrynek bonyolult volt a kapcsolata Kamillával, amikor még Károly és Diana házasok voltak, a király vele csalta a feleségét. Ha a herceg a királyné ellen hadjáratot indítana, akkor a palotánál és az apjánál is kihúzná a gyufát, tudatában van ennek tényével.

Bár valószínűleg Kamillát nem tünteti fel negatív színben, Vilmos hercegnek van félnivalója.

- A könyv középpontjában a kis és a nagy testvér közötti versengés áll. Felfedi Harry keserűségét és azt, mennyire igazságtalannak gondolja, hogy a hierarchia és az elsőszülöttségi jog természetéből adódóan mindig a másodhegedűs szerepe jutott csak neki.

profimedia-0733574090
Fotó: Profimedia

Az informátor szerint a kapcsolatuk megromlása lopja majd el a show-t, pedig annak idején még Diana hercegnő is figyelmeztette fiait, hogy bármi is történjék, soha ne engedjék el egymás kezét.

- Édesanyjuk, Diana mindig arra figyelmeztette őket, hogy soha ne vesszenek össze, mert szükségük lesz egymásra. Szomorú, hogy végül idáig jutottak.

Charlotte hercegnő képei 2022-ből

Képes összeállításunkban megnézheted Charlotte hercegnő fotóit, amelyek 2022-ben készültek róla.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük