Harry herceg ezt hiányolja az életéből: egy barátja kotyogta ki
Harry hercegről egy közeli barátja nyilatkozott.

harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta Harry herceg és Meghan hercegné hivatalosan már nem képviseli a királyi családot, sok mindenben megváltozott az életük. Kisfiukkal, Archie-val Sussex hercegnéjének szülővárosába, Los Angelesbe költöztek.

Előtte pár hónapig Kanadában éltek, de rájöttek, hosszú távon jobban járnak, ha az Egyesült Államok nyugati partján telepednek le, hiszen az új menedzsmentjük központja is ott található. Meghan több barátja Los Angeles-i lakos, ráadásul édesanyja, Doria is ott él.

Harry herceg élete gyökeresen megváltozott

Harry herceg imádja feleségét és kisfiát, minden velük eltöltött percet maximálisan élvez, ám vannak dolgok, amik hiányoznak az életéből, erről egy közeli barátja mesélt a The Daily Telegraph lapnak. Mint kiderült, a királynő unokája úgy érzi, a feje tetejére állt most az élete, minden megváltozott, sajnálja, hogy a katonaság már nem része a mindennapjainak.

harry régen
Fotó: Matt Cardy / Getty Images Hungary

- Boldog volt, amikor a hadseregben szolgált, majd megismerkedett Meghannal, persze az életét azóta is remeknek tartja, de szerintem nem látta előre, mennyi fordulat jön még az ő életében - magyarázta a lapnak a barátja, majd hozzátette, nem hibáztatja semmi miatt sem Harry a feleségét.

A herceg 2005-ben kezdte meg tiszti tanulmányait a Sandhurst Katonai Akadémián. Tíz évig szolgált a brit hadseregben, ez idő alatt kétszer is megjárta az afganisztáni frontot, még támadóhelikopterekkel is részt vett harci bevetéseken. 2011-ben léptették elő századossá, 2015-ben jelentette be hivatalosan a palota, hogy befejezi a katonai pályafutását.

harry herceg
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Miután befejezte pályafutását, utána is szívügyének tartotta a hadsereget. Ő hozta létre az Invictus Gamest, a sporteseményen sérült katonák és veteránok vehettek részt. Több más katonákat és veteránokat segítő alapítványnak segített, amikor még a királyi család aktív dolgozója volt. Ilyen volt a Walking With The Wounded szervezet is, ami azt a célt szolgálta, hogy a már leszerelt katonák könnyebben visszaintegrálódjanak a civil életbe.

Meghan legszebb ruhái, amikben képviselte a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb kreációk, melyekben Meghan hercegné a koronát képviselte.

Ezt is szeretjük