Harry herceg egy nála 13 évvel idősebb nővel szűrte össze a levet: Catherine elmondta, mi történt köztük
Harry herceg egy egykori valóságshow-sztárral keveredett futó kalandba.

GettyImages-860290680
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg fiatalon a bulik lelke volt, olykor meg is botránkoztatta viselkedésével a briteket, de a 2010-es évek második felére már lenyugodott.

Amíg a vadabb korszakát élte, a nőknek sem mondott nemet, derült ki a The Sun cikkéből. A lapnak a Real Housewives of D.C. valóságshow egykori sztárja, Catherine Ommanney adott exkluzív interjút a fellángolásukról.

Harry herceg futó kalandja

Az akkor 34 éves nő és a 21 éves herceg 2006 májusában találkozott London egyik menő helyén, az Art Barban. Catherine pont előtte vált el a férjétől, és ekkor már kétgyermekes édesanya volt. 

- Volt néhány közös barátunk az ingatlanszakmában, így bemutatkozott nekem.

Harry pont egy ausztrál stílusú kalapot viselt, ami nagyon megnevettette a lányt, be is szólt neki, hogy úgy néz ki benne, mint egy ostoba tuskó. A beszólása szerinte imponált a hercegnek, mert nem szokott hozzá, hogy így beszéljenek vele.

Ahogy elkezdtünk beszélgetni, olyan érzés volt, mintha senki más nem lett volna a szobában körülöttünk.

Este 11 óra után a bárból átmentek egy szórakozóhelyre, a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részlegén buliztak. Átmentek egy másik klubba, de Catherine éhes lett, így visszatértek végül Harry barátjának lakására, aki Chelsea-ben élt. A herceg teljesen megnyílt neki, arról is mesélt, mennyire közel áll hozzá szeretett nagymamája, a királynő.

Úgy viselkedtek, akár a tinik, rengeteget beszélgettek az éjjel. Harry még baconos szendvicset is csinált neki, Catherine egy idő után felpattant, és közölte, hogy itt az idő, hogy hazamenjen.

Catherine nem tudta, hogy amíg Harryvel kavart, a herceg együtt volt-e Chelseyvel.
Catherine nem tudta, hogy amíg Harryvel kavart, a herceg együtt volt-e Chelseyvel.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Akkor emelt fel a derekamnál fogva a padlóról, és a falhoz nyomott. A leghihetetlenebb, legszenvedélyesebb csókot adta nekem. Teljesen szótlan voltam.

Ezután SMS-eztek egymással, és több alkalommal is találkoztak. Imádta a fiatal herceg humorát, jól megértették egymást. Ettől függetlenül a nő nem akart komoly kapcsolatot.

- Még csak 21 éves volt akkor, úgyhogy nem is gondoltam arra, hogy kapcsolatban éljünk egymással. (...) Ha nem lett volna a királyi család tagja és tíz évvel idősebb lett volna, azt hiszem, ő lett volna a tökéletes férfi számomra.

A kalandjuk nagyjából egy hónapig tartott, azt nem tudja, hogy akkor Chelsey, a herceg akkori nagy szerelme a képben volt-e, vagy sem, hiszen se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Harry egyszer megváltoztatta a számát, utána nem látták egymást, 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze véletlenül.

Katalin hercegné hófehér estélyije

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Károly király első bankettjén.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük